Presentkort

E-presentkort eller traditionellt plastkort

Sänd kortet laddat snabbt och enkelt via SMS eller som e-post. Du kan även välja att köpa ett traditionellt plastkort med VISA eller MasterCard hos någon av våra butiker.

Presentkortet gäller på resor som är bokade i Fritidsresors/TEMAs  butiker och på Fritidsresor.se eller temaresor.se. Ingen expeditionsavgift. 
Fritidsresor och TEMA ingår i samma koncerna. 

Köp e-presentkort eller presentkort via sms här »

Ladda ditt presentkort

Har du ett oladdat presentkort kan du enkelt ladda det med önskat värde. Du kan ladda ditt presentkort dagtid mellan kl 08.00-20.00.

Ladda med ett engångsbelopp »

Presentkortssaldo

Hur mycket pengar har jag kvar på presentkortet? Här kan du få besked om ditt saldo på presentkortet. Du fyller i din 16-siffriga kod, så ha presentkortet tillhanda.

Se presentkortssaldo »

Frågor & Svar om e-presentkort 

Är det säkert?

Dina kreditkortsuppgifter sänds över en krypterad förbindelse till kortinlösen med samma form av säker kryptering som du använder t.ex på din Internetbank. Använder du Internet Explorer kan du kontrollera att du är uppkopplad över en säker förbindelse genom att du ser ett gult hänglås nere i högra hörnet av Internet Explorer. Andra webbläsare kan ha andra symboler för att visa att överföringen är krypterad. 
Så fort din betalning blivit mottagen, skickas presentkortet till mottagaren vid den tidpunkt du valt.

Betala resan med presentkort

 Du kan betala delar av eller hela resa med presentkort i våra butiker, per telefon och här på webben. Med plastkorten och e-presentkorten kan du betala direkt via hemsidan. Du följer enkelt instruktionerna i betalningsdelen. Papperspresentkorten måste skickas in. 
Skicka dem rekommenderat till:
Fritidsresor AB, att: kundreskontra,117 85  Stockholm.

Hur länge gäller presentkortet?

3 år. Utgångsdatum står tydligt markerat på SMS och e-postmeddelandet. 
Vad händer om mottagaren råkar radera presentkortet sänt som SMS från sin mobil?Det är viktigt att du skriver ut kvittot som visas på skärmen efter att du genomfört köpet. Har du ingen skrivare går det bra att anteckna referensnumret. Detta referensnummer använder du vid kontakt med oss så att vi kan kan hjälpa dig , t.ex för återutskick av presentkortet om mottagaren råkat radera sitt SMS.

Hur betalar mottagaren sin resa?

SMS:et eller e-postpresentkortet innehåller ett unikt nummer/kod som mottagaren anger vid sin betalning av resan på fritidsresor.se. Vid SMS anges också mobilnumret. Beroende på beloppet som du laddar presentkortet med kan mottagaren betala delar av eller hela resans belopp med presentkortet.