Fritidsresor Guide Online

Guide Online

Guide Online är kärnan i vår resmålsservice. Den innebär att du och vår personal på resmålet står i direktkontakt med varandra både före och under semestern, via e-post, sms och telefon. Utan att passa tider eller besöka något servicekontor kan du enkelt få alla dina frågor besvarade.

Allt du behöver göra för att ta del av Guide Online är att uppge en e-postadress och ett mobilnummer när du bokar resan. Guide Online är kostnadsfritt så priset på din resa ändras inte. Observera dock att ditt telefonbolag tar ut ordinarie kostnad för SMS och samtal.

Så här fungerar Guide Online:

Innan din semester

Cirka två veckor före avresan får du ett välkomstbrev med e-post från vår lokala Guide Online-personal på ditt resmål. Därefter är du välkommen att skicka dem frågor inför semestern. Klimat, shopping, stränder, restaurangtips, sevärdheter eller information om utflykter– alla frågor är välkomna. Vår personal på resmålet svarar dig inom 24 timmar. 

Under din semester

Förutsatt att du uppgett ett mobilnummer får du flera gånger under resan sms med tips och information. När du själv vill fråga något eller till exempel boka en utflykt är det bara att skicka ett kortfattat sms, så hör vi av oss. Vid ankomsten får du dessutom det lokala numret till vår servicetelefon, dit du är välkommen att ringa dygnet runt. 
Vår tjänst Guide Online finns på samtliga resmål.

Samtalstaxa

Observera att vanlig samtalstaxa tas ut från ditt telebolag för dina SMS och samtal.