Om företaget

Fritidsresor blir TUI

Tisdagen den 1 november byter Fritidsresor namn till TUI. För dig som resenär betyder det ännu mer att välja på – nya spännande resmål, fler bekväma direktflyg, nya moderna hotellkoncept och ännu smartare digitala tjänster.

Din resevärld växer
Kort sagt får du mer att upptäcka, samtidigt som vi gör resandet mer individuellt och flexibelt. Som Fritidsresor har vi kommit långt men TUI kommer att ta dig ännu längre, tack vare samarbetet i den europeiska TUI-gruppen som vi redan har tillhört i 15 år.

Framtidens resor stavas TUI
Ett namn är trots allt bara några bokstäver. Det som verkligen betyder något är vad du som resenär får uppleva på semestern. Därför fortsätter kundernas önskelista att vara vår att-göra-lista. Som TUI bjuder vi in dig till framtidens resande från en bas av erfarenheter vi har skaffat oss sedan 1961.

Välkommen till en större resevärld med TUI!

TUI är världens största reseleverantör och erbjuder semesterdestinationer i mer än 180 regioner över hela världen. Vi har 76 000 anställda som arbetar hårt för våra gäster, 134 flygplan, 300 hotell med mer än 210 000 hotellbäddar och minst 13 kryssningsfartyg med fler på väg.

Över hela världen, kommer reseleverantörer ändra sitt lokala namn till TUI. Det sker i Sverige, Danmark, Norge och Finland, som såväl i Storbritannien, Frankrike och många andra länder. Genom att göra det, kommer vi att skapa ett globalt, välkänt namn, så att när människor tänker på att resa, tänker de på TUI.  

TUI står för den moderna reseupplevelsen, anpassad till dina individuella behov. Så oavsett om du vill åka på en exotisk resa, en stadsweekend, en kryssning, en strandsemester, en parresa, träningsresa eller en familjesemester, har TUI något bara för dig.