Press & media

ENDAST FÖR PRESS - FÖR ÖVRIGA FRÅGOR, VÄNLIGEN KONTAKTA VÅR KUNDTJÄNST

Informationsavdelningen assisterar press & media och ansvarar för företagets övergripande internkommunikation. Avdelningen ansvarar inte för sociala medier eller annons- eller reklamfrågor - kontakta Carat.

PRESSKONTAKTER

Mathias Bergendahl
Informationschef

Tel: +46-8-720 7496
E-post: förnamn.efternamn@fritidsresor.se

 

Fritidsresor, TEMA, TUI Nordic/ Fritidsresegruppen
Nyheter
Resmål
Trender
Produkter, Koncept & Hotell
Försäljning / statistik 

Jim Hofverberg
Informatör

Tel: +46-8-720 7278
E-post: förnamn.efternamn@fritidsresor.se

 

TUI Nordic/ Fritidsresegruppen 
Internkommunikation

 


Pressjour - endast för journalister
+46 8-599 950 50

Vår pressjour är vid oväntade händelser tillgänglig dygnet runt.
Uppgifter eller kommentarer om enskilda personer lämnas inte ut av hänsyn till eventuellt inblandade och anhöriga. Vi följer personuppgiftslagen. För alla ärenden utöver pressrelaterade ärenden, hänvisar vi till Fritidsresors kundtjänst.

Pressmeddelanden

Vill du att vi skickar dig våra pressmeddelanden så kontakta oss.
I vårt svenska pressrum finns pressmeddelanden från Fritidsresor, TEMA, TUI Nordic/Fritidsresegruppen och TUIfly Nordic.

Bilder för fri publicering

Medier kan fritt låna och publicera bilder ur vårt bildarkiv om texten handlar om våra arrangörer eller vår koncern. Bilder lånas inte ut i reklamsammanhang. Kontakta oss för mer information.

Skolarbeten & praktik

Vi får väldigt många förfrågningar om olika skolarbeten och praktik. Dessvärre har vi inga möjligheter att delta eller ta emot praktikanter på vår avdelning. Vi önskar alla lycka till med sina arbeten och praktikplatser.

Kort om företaget

TUI Nordic/Fritidsresegruppen är med en marknadsandel på 20 procent den största aktören på den nordiska resemarknaden. Koncernen etablerades 1961 och erbjuder charterresor, flyg och kryssningar. Några av de populäraste resmålen är Kanarieöarna, Thailand och Turkiet. TUI Nordic/ Fritidsresegruppen består av researrangörerna Fritidsresor, TEMA, Nazar och WonderCruises, Star Tour i Danmark och Norge, Finnmatkat i Finland och flygbolaget TUIfly Nordic. Koncernen ingår sedan 2000 i den världsledande resekoncernen TUI Group där det idag ingår över 220 varumärken i 180 länder, åtta flygbolag med fler än 140 flygplan och 4800 resebyråer i 16 länder. Totalt har TUI Group mer än 30 miljoner kunder varje år och över 55 000 anställda i 31 länder.