Fritidsresors Bulgarien

Resor till Bulgarien

Sandstränder, färgglada badorter och moderna hotell har gjort Bulgarien till ett omtyckt semesterland. Säkert bidrar också den låga prisnivån och den korta flygtiden – bara cirka tre timmar! Läs mer

Sandstränder, färgglada badorter och moderna hotell har gjort Bulgarien till ett omtyckt semesterland. Säkert bidrar också den låga prisnivån och den korta flygtiden – bara cirka tre timmar!

Med oss kan du välja allt från medelstora badorter som Obzor och Tsarevo till den kulturhistoriska idyllen Nessebar, som är med på Unescos världsarvslista. Samt Bulgariens största resmål Sunny Beach, där utbudet av shopping, nöjen och familjeaktiviteter är näst intill obegränsat. Där har vi ett tjugotal hotell från familjevänliga Blue Star till kategorier som Spahotell och De Luxe.

Ytterligare ett Blue Star-hotell ligger i den rofyllda lilla byn Sinemoretz. Det är vårt populära Blue Star Bella Vista Beach Club där du bor direkt vid sandstranden med All Inclusive.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Bulgarien

 • Sunny Beach
  Sunny Beach
  Sunny Beach

  Sunny Beach

  Bulgariens mest färgstarka semesterort med shopping, restauranger och kvällsnöjen vid en sex kilometer lång sandstrand. Vi har utvalda hotell för både familjer, par och kompisgäng.

 • Sinemoretz
  Sinemoretz
  Sinemoretz

  Sinemoretz

  Rofylld by med två fina stränder i natursköna omgivningar. På Blue Star Bella Vista Beach Club ingår prisvärd All Inclusive och aktiviteter för både barn och vuxna.

 • Nessebar
  Nessebar
  Nessebar

  Nessebar

  Idyllisk medeltidsstad bakom ringmurar fem kilometer från Sunny Beach. Här njuter du av atmosfär, sevärdheter och restauranger nära små badvikar och stränder.

 • Tsarevo
  Tsarevo
  Tsarevo

  Tsarevo

  Resmålet som kombinerar sol-och-bad, småstadsliv och vacker natur. Vårt familjevänliga All Inclusive-hotell Beach Club Serenity Bay ligger direkt på en fin strand strax utanför.

 • Obzor
  Obzor
  Obzor

  Obzor

  Ett harmoniskt resmål med en milslång sandstrand och ett lagom stort utbud av restauranger och småbutiker. Här kan du bo med All Inclusive direkt vid stranden.