Fritidsresors Bulgarien

Resor till Bulgarien

Sandstränder, färgglada badorter och moderna hotell har gjort Bulgarien till ett omtyckt semesterland. Säkert bidrar också den låga prisnivån och den korta flygtiden – bara cirka tre timmar! Läs mer

Sandstränder, färgglada badorter och moderna hotell har gjort Bulgarien till ett omtyckt semesterland. Säkert bidrar också den låga prisnivån och den korta flygtiden – bara cirka tre timmar!

Med oss kan du välja allt från medelstora badorter som Obzor och Tsarevo till den kulturhistoriska idyllen Nessebar, som är med på Unescos världsarvslista. Samt Bulgariens största resmål Sunny Beach, där utbudet av shopping, nöjen och familjeaktiviteter är näst intill obegränsat. Där har vi ett tjugotal hotell från kategorier som Litet och familjärt till De Luxe.

Blue Star är hotellen som har lite extra detaljer för att både barn och vuxna ska trivas. I Sunny Beach finns Blue Star Majestic Beach, som blivit en särskild favorit hos våra resenärer. Här ligger också Blue Star Grand Victoria med perfekt läge. I den rofyllda lilla byn Sinemoretz ligger  Blue Star Bella Vista Beach Club där du bor direkt vid sandstranden med All Inclusive.

Nyhet! I lilla Sveti Vlas, strax utanför Sunny Beach, kan du få en allt-i-ett-semester på nybyggda ClubHotel Riu Helios Paradise.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

  • Sunny Beach

  Majestic Beach FFFF+

  Efterfrågat, strandnära hotell för vuxna och barn

  Visa mer Visa mindre
  Kundbetyg 8,7 av 10
  Bad 50 m
  Centrum 1,9 km
  Pool / Barnpool Ja / Ja
  Restaurang / Bar Ja / Ja
  Sthlm/Arlanda 2015-05-31 8 dagar
  5 998:- 4 498:-
  BOKA NU
 • All Inclusive Beach
  • Obzor

  Riu Helios Bay FFFF

  All Inclusive-hotell med havsutsikt från alla rum

  Visa mer Visa mindre
  Kundbetyg 8,3 av 10
  Bad 10–30 m
  Centrum 500 m
  Pool / Barnpool Ja / Ja
  Restaurang / Bar Ja / Ja
  Köpenhamn 2015-05-26 8 dagar
  6 498:- 6 198:-
  BOKA NU
 • Lugn & ro
  • Tsarevo

  Zebra FFF

  Uppskattat hotell nära både strand och centrum

  Visa mer Visa mindre
  Kundbetyg 9,5 av 10
  Bad 200 m
  Centrum 250 m
  Pool / Barnpool Ja / Ja
  Restaurang / Bar Ja / Ja
  Köpenhamn 2015-08-25 8 dagar
  3 448:-
  BOKA NU
 • Litet & familjärt
  • Nessebar

  Kirios FF

  I gamla Nessebar med liten fruktträdgård

  Visa mer Visa mindre
  Kundbetyg saknas
  Bad 300–2100 m
  Centrum 150 m
  Pool / Barnpool Nej / Nej
  Restaurang / Bar Nej / Ja
  Sthlm/Arlanda 2015-08-23 8 dagar
  2 798:-
  BOKA NU

Fritidsresors Bulgarien

 • Tsarevo

  Tsarevo

  Tsarevo är både badort och en levande småstad med 6 000 invånare. Den ligger naturskönt mellan gröna berg och tre små havsbukter. Du kan välja mellan att bo på en All Inclusive-resort vid traktens finaste strand eller mitt i staden på ett Lugn & ro-hotell.

 • Obzor

  Obzor

  Obzor ligger mitt på Bulgariens riviera vid Svarta havet. Här kan du se fram emot mysig småstadskänsla och en tio kilometer lång sandstrand. Atmosfären är lugn och avstressande och det finns gott om restauranger och småbutiker. Du kan välja mellan flera av Obzors mest kompletta All Inclusive-hotell.

 • Nessebar

  Nessebar

  Nessebar är en kulturhistorisk idyll på den bulgariska solkusten vid Svarta havet. Den lilla stadens stämning och sevärdheter har gett den en plats på Unescos världsarvslista. Du bor nära badstränder och kan välja mellan flera bra hotell, varav två i vår kategori Litet & familjärt.

 • Sunny Beach

  Sunny Beach

  Sunny Beach är ett stort och modernt resmål för både par, familjer och unga. Med lång fin sandstrand, restauranger, barer och klubbar. Den låga prisnivån gäller både shopping och restaurangbesök. Du kan välja mellan ett tjugotal hotell från Blue Star med aktiviteter till kategorier som Litet & familjärt, Billigt & bra och De Luxe.

 • Sinemoretz

  Sinemoretz

  Sinemoretz är en liten by med lantlig känsla längst söderut på Bulgariens solkust, bara några mil från gränsen till Turkiet. Vid den ena av två fina stränder ligger Blue Star Bella Vista Beach Club med All Inclusive, stort poolområde, inomhuspool, spa och kostnadsfria aktiviteter.