Fritidsresors Cypern

Resor till Cypern

Våra resor till Cypern tar dig till en av Medelhavets mest solsäkra öar, med mjuka sandstränder och turkost vatten. Här finns Europas renaste badvatten enligt EU:s årliga rapport. Med Fritidsresor väljer du mellan öns bästa resmål och massor av hotell med strandläge. Läs mer

Våra resor till Cypern tar dig till en av Medelhavets mest solsäkra öar, med mjuka sandstränder och turkost vatten. Här finns Europas renaste badvatten enligt EU:s årliga rapport. Med Fritidsresor väljer du mellan öns bästa resmål och massor av hotell med strandläge.

Du flyger direkt till Larnaka på sydkusten och kan även välja att bo i Ayia Napa, Fig Tree Bay, Limassol eller Pafos.

Årets nyheter är Nissi Beach, som ofta finns med på topplistor över världens bästa stränder. Och Aphrodite Hills med vårt femstjärniga Sensatori-hotell på en höjd med milsvid utsikt över Medelhavet.

Bland hotellen hittar du tre Blue Village direkt vid stranden med barnklubbar, stora pooler och träningsmöjligheter. Och tre Blue Couples-hotell som är designade för vuxna som reser utan barn. Vi har också en rad andra moderna hotell vid stränderna, de flesta med gym, spa och poolområden för både aktiviteter och skön avkoppling. 

Cypern har massor att ge vare sig man drömmer om båtutflykter, dykning, shopping, kulturhistoriska sevärdheter, mountainbiking, naturvandringar, nöjesliv, vingårdsbesök eller restauranger med träkolsgrillade specialiteter. Du kan också möta det genuina Cypern genom att kombinera din sol- och badresa med en TEMA-resa. Välkommen!

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

  • Sommar 2014
  • Vinter 14/15
  • Sommar 2015

  Callisto FFFF

  Familjens bästa val i Ayia Napa
  • Sommar 2014
  • Sommar 2015

  Nausicaa Beach FFFF

  Rymliga lägenheter som passar hela familjen

Fritidsresors Cypern

 • Ayia Napa
  Ayia Napa
  Ayia Napa

  Ayia Napa

  Långgrunda stränder, shopping och nöjesliv. Vi har familjeanläggningar med vattenland och relaxhotell i vuxen smak.

 • Nissi Beach
  Nissi Beach
  Nissi Beach

  Nyhet

  Nissi Beach

  Finns ofta med på topplistor över världens vackraste stränder. Här erbjuder vi flera bra hotell, ett av dem har Cyperns största poolområde.

 • Aphrodite Hills
  Aphrodite Hills
  Aphrodite Hills

  Nyhet

  Aphrodite Hills

  Bekvämt, lyxigt och vackert. På en höjd med utsikt över havet ligger femstjärniga Sensatori Resort Aphrodite Hills med pooler, spa, restauranger och en golfbana.

 • Fig Tree Bay
  Fig Tree Bay
  Fig Tree Bay

  Fig Tree Bay

  Fina sandstränder och ett bra utbud av shopping, restauranger och vattensport. Två Blue Village med aktiviteter, flera hotell med vuxenfokus – många i bästa strandläge.

 • Larnaka
  Larnaka
  Larnaka

  Larnaka

  Charmfull cypriotisk stad och elegant badort i ett. Palmkantad strandpromenad, kul shopping och många bra restauranger.

 • Limassol
  Limassol
  Limassol

  Limassol

  Storstad och badort, mitt på Cyperns solsäkra sydkust. Här finns shopping, kulturhistoria, stränder och bra utflyktsmöjligheter.

 • Pafos
  Pafos
  Pafos

  Pafos

  Småstaden där du kan kombinera bad med golf, besök i saluhallen och antik kultur. Vi har strandnära hotell av hög klass för både par, kompisar och familjer.