Resor till Cypern

Våra resor till Cypern tar dig till en av Medelhavets mest solsäkra öar, med mjuka sandstränder och turkost vatten. Här finns Europas renaste badvatten enligt EU:s årliga rapport. Med Fritidsresor väljer du mellan öns bästa resmål och massor av hotell med strandläge. Läs mer

Våra resor till Cypern tar dig till en av Medelhavets mest solsäkra öar, med mjuka sandstränder och turkost vatten. Här finns Europas renaste badvatten enligt EU:s årliga rapport. Med Fritidsresor väljer du mellan öns bästa resmål och massor av hotell med strandläge.

Du flyger direkt till Larnaka på sydkusten och kan även välja att bo i Ayia NapaFig Tree BayLimassol eller Pafos.

Årets nyheter är Nissi Beach, som ofta finns med på topplistor över världens bästa stränder. Och Aphrodite Hills med vårt femstjärniga Sensatori-hotell på en höjd med milsvid utsikt över Medelhavet.

Bland hotellen hittar du tre Blue Village direkt vid stranden med barnklubbar, stora pooler och träningsmöjligheter. Och tre Blue Couples-hotell som är designade för vuxna som reser utan barn. Vi har också en rad andra moderna hotell vid stränderna, de flesta med gym, spa och poolområden för både aktiviteter och skön avkoppling. 

Cypern har massor att ge vare sig man drömmer om båtutflykter, dykning, shopping, kulturhistoriska sevärdheter, mountainbiking, naturvandringar, nöjesliv, vingårdsbesök eller restauranger med träkolsgrillade specialiteter. Du kan också möta det genuina Cypern genom att kombinera din sol- och badresa med en TEMA-resa. Välkommen!

Visa mindre
Rabatt på alla våra hotell på Cypern, mars-okt. Gäller nybokningar på Fritidsresor.se
Rabatt på alla våra hotell på Cypern, mars-okt. Gäller nybokningar på Fritidsresor.se

Topplistor & rekommenderade hotell

  • Vinter 14/15 Vin 14/15
  • Sommar 15 Som 15

  Callisto FFFF

  Familjens bästa val i Ayia Napa

  • Sommar 15 Som 15

  Nyhet

  Adams Beach Hotel FFFF+

  Direkt vid stranden – Boka rum i vuxendel

Fritidsresors Cypern

 • Ayia Napa
  Ayia Napa
  Ayia Napa

  Ayia Napa

  Ayia Napa ger plats för både lugnt familjeliv, mysigt kvällsflanerande och gungigt nattliv. Du kan också vandra, cykla och bada vid fina stränder. Välj mellan aktivitetsspäckade familjeanläggningar och små personliga hotell. Fint strandläge har du på de allra flesta av våra hotell.

 • Fig Tree Bay
  Fig Tree Bay
  Fig Tree Bay

  Fig Tree Bay

  I Fig Tree Bay och Pernera-området ett par kilometer bort, finns en skön blandning av långgrunda sandstränder, uteserveringar, småbutiker och hotell med mycket inom området. Välj bland två av våra bästa familjeanläggningar, barnfria Blue Couples och småhotell direkt vid stränderna.

 • Pafos
  Pafos
  Pafos

  Pafos

  Småstaden där du kan kombinera bad med golf, besök i saluhallen och antik kultur. Vi har strandnära hotell av hög klass för både par, kompisar och familjer.

 • Nissi Beach

  Nyhet

  Nissi Beach

  Nyhet

  Nissi Beach

  Nyhet

  Nissi Beach

  Finns ofta med på topplistor över världens vackraste stränder. Här erbjuder vi flera bra hotell, ett av dem har Cyperns största poolområde.

 • Aphrodite Hills

  Nyhet

  Aphrodite Hills

  Nyhet

  Aphrodite Hills

  Nyhet

  Aphrodite Hills

  Bekvämt, lyxigt och vackert. På en höjd med utsikt över havet ligger femstjärniga Sensatori Resort Aphrodite Hills med pooler, spa, restauranger och en golfbana.

 • Limassol
  Limassol
  Limassol

  Limassol

  Storstad och badort, mitt på Cyperns solsäkra sydkust. Här finns shopping, kulturhistoria, stränder och bra utflyktsmöjligheter.

 • Larnaka
  Larnaka
  Larnaka

  Larnaka

  Charmfull cypriotisk stad och elegant badort i ett. Palmkantad strandpromenad, kul shopping och många bra restauranger.

Till toppen av sidan