Fritidsresors Cypern

Resor till Cypern

Våra resor till Cypern tar dig till en av Medelhavets mest solsäkra öar, med mjuka sandstränder och turkost vatten. Här finns Europas renaste badvatten enligt EU:s årliga rapport. Med Fritidsresor väljer du mellan öns bästa resmål och massor av hotell med strandläge. Läs mer

Våra resor till Cypern tar dig till en av Medelhavets mest solsäkra öar, med mjuka sandstränder och turkost vatten. Här finns Europas renaste badvatten enligt EU:s årliga rapport. Med Fritidsresor väljer du mellan öns bästa resmål och massor av hotell med strandläge.

Du flyger direkt till Larnaka på sydkusten och kan även välja att bo i Ayia NapaFig Tree BayLimassol eller Pafos.

Årets nyheter är Nissi Beach, som ofta finns med på topplistor över världens bästa stränder. Och Aphrodite Hills med vårt femstjärniga Sensatori-hotell på en höjd med milsvid utsikt över Medelhavet.

Bland hotellen hittar du två Blue Village direkt vid stranden med barnklubbar, stora pooler och träningsmöjligheter. Och tre Blue Couples-hotell som är designade för vuxna som reser utan barn. Vi har också en rad andra moderna hotell vid stränderna, de flesta med gym, spa och poolområden för både aktiviteter och skön avkoppling. 

Cypern har massor att ge vare sig man drömmer om båtutflykter, dykning, shopping, kulturhistoriska sevärdheter, mountainbiking, naturvandringar, nöjesliv, vingårdsbesök eller restauranger med träkolsgrillade specialiteter. Du kan också möta det genuina Cypern genom att kombinera din sol- och badresa med en TEMA-resa. Välkommen!

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Cypern