Fritidsresors Dominikanska republiken

Resor till Dominikanska republiken

Res till Dominikanska republiken om du söker ett Karibien för alla plånböcker. Här lever du billigare än på mer lyxinriktade grannöar och de flesta hotellen har All Inclusive.  Läs mer

Res till Dominikanska republiken om du söker ett Karibien för alla plånböcker. Här lever du billigare än på mer lyxinriktade grannöar och de flesta hotellen har All Inclusive. 

Samtidigt är det tropiska klimatet lika generöst och palmerna reser sig lika stolta invid långa ljusa stränder. I det turkosskimrande havet är medeltemperaturen 26–28 grader och korallreven inbjuder till snorkling och dykning.

Karibiska rytmer
Som i hela Karibien hör du medryckande dansmusik överallt – på stranden, från barerna, i butiker och taxibilar. I Dominikanska republiken är det inte minst merengue och bachata som man älskar att röra höfterna till. Livsglädjen smittar av sig och det är svårt att inte bli förtjust i befolkningen med sitt blandade ursprung från både Afrika, Europa, USA och Asien.

Regnskog och kolonialstäder
En bit in från kusten väntar regnskogsklädda berg, vattenfall och odlingar av sockerrör. Gör gärna en utflykt till huvudstaden Santo Domingo, Karibiens äldsta stad med kyrkor och palats från spanjorernas första tid i Nya världen.

Bekväm flygresa
Bara hos Fritidsresor flyger du till Dominikanska republiken med Boeing 787 Dreamliner – världens modernaste passagerarflygplan. Hög komfort, bättre benutrymme, individuell bildskärm och kortare flygtid är några av fördelarna.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Dominikanska republiken

 • Playa Dorada
  Playa Dorada
  Playa Dorada

  Playa Dorada

  Välordnat resmål med palmkantade stränder, vattensporter och många aktiviteter inom hotellen. Du bor nära hamnstaden Puerto Plata och de flesta hotell har All Inclusive.

 • Cabarete
  Cabarete
  Cabarete

  Cabarete

  Trivsam badort med restauranger och musikbarer vid långa stränder. Cabarete är populärt bland kitesurfare och alla våra hotell har bästa strandläge.

 • Bahia de Maimon
  Bahia de Maimon
  Bahia de Maimon

  Bahia de Maimon

  Vid den långgrunda stranden ligger två hotell med restauranger, pooler, tennis och vattensporter. Bra val för alla som vill ha en bekväm semester med allt under ett tak.

 • Samana
  Samana
  Samana

  Samana

  Verklig lyxkänsla utlovas på vårt Blue Couples-hotell på paradisön Cayo Levantado. Vårt andra All Inclusive-hotell ligger i utkanten av den färgstarka staden Samana.

 • Las Terrenas
  Las Terrenas
  Las Terrenas

  Las Terrenas

  Mysig badort vid milslånga stränder på Samanahalvön. Här kan du kombinera karibiskt strandliv med småstadsatmosfär, shopping och spännande restauranger.

 • Costa Dorada
  Costa Dorada
  Costa Dorada

  Costa Dorada

  Ett harmoniskt litet resmål med två All Inclusive-resorter, som båda ligger direkt vid en av traktens finaste stränder strax utanför hamnstaden Puerto Plata.

 • Rio San Juan
  Rio San Juan
  Rio San Juan

  Rio San Juan

  Här väntar ett välutrustat All Inclusive-hotell direkt vid stranden. De tropiska omgivningarna är rofyllda, inom hotellet finns aktiviteter från spa till vattensport och kvällsunderhållning.