Fritidsresors Dominikanska republiken

Resor till Dominikanska republiken

Res till Dominikanska republiken om du söker ett Karibien för alla plånböcker. Här lever du billigare än på mer lyxinriktade grannöar och de flesta hotellen har All Inclusive. Samtidigt är det tropiska klimatet lika generöst och palmerna reser sig lika stolta invid långa ljusa stränder. Läs mer

Res till Dominikanska republiken om du söker ett Karibien för alla plånböcker. Här lever du billigare än på mer lyxinriktade grannöar och de flesta hotellen har All Inclusive. Samtidigt är det tropiska klimatet lika generöst och palmerna reser sig lika stolta invid långa ljusa stränder.

I det turkosskimrande havet är medeltemperaturen 26–28 grader och korallreven inbjuder till snorkling och dykning. Som i hela Karibien hör du medryckande dansmusik överallt – på stranden, från barerna, i butiker och taxibilar. I Dominikanska republiken är det inte minst merengue och bachata som man älskar att röra höfterna till.

En bit in från kusten väntar regnskogsklädda berg, vattenfall och odlingar av sockerrör och kakao. Gör gärna en utflykt till huvudstaden Santo Domingo, Karibiens äldsta stad med kyrkor och palats från spanjorernas första tid i Nya världen.

Bara hos Fritidsresor flyger du till Dominikanska republiken med Boeing 787 Dreamliner – världens modernaste passagerarflygplan. Hög komfort, bättre benutrymme, individuell bildskärm och kortare flygtid är bara några av fördelarna.

 

Visa mindre
Erbjudandet gäller resor i mars.

Topplistor & rekommenderade hotell

  • Vinter 13/14
  • Vinter 14/15

  Villa Taina FFF+

  Direkt på stranden med utbud av vattensporter
  • Vinter 13/14
  • Vinter 14/15

  Gran Ventana FFFF

  Direkt vid den fina stranden – All Inclusive ingår
 • Litet & familjärt

  • Vinter 13/14
  • Vinter 14/15

  Agualina Kite Resort FFF

  Direkt vid Kite Beach

Fritidsresors Dominikanska republiken

 • Cabarete
  Cabarete
  Cabarete

  Cabarete

  Trivsam badort med restauranger och musikbarer vid långa stränder. Cabarete är populärt bland kitesurfare och alla våra hotell har bästa strandläge.

 • Playa Dorada
  Playa Dorada
  Playa Dorada

  Playa Dorada

  Välordnat resmål med palmkantade stränder, vattensporter och många aktiviteter inom hotellen. Du bor nära hamnstaden Puerto Plata och de flesta hotell har All Inclusive.