Fritidsresors Dominikanska republiken

Resor till Dominikanska republiken

Res till Dominikanska republiken om du söker ett Karibien för alla plånböcker. Här lever du billigare än på mer lyxinriktade grannöar och de flesta hotellen har All Inclusive. Läs mer

Res till Dominikanska republiken om du söker ett Karibien för alla plånböcker. Här lever du billigare än på mer lyxinriktade grannöar och de flesta hotellen har All Inclusive.

Samtidigt är det tropiska klimatet lika generöst och palmerna reser sig lika stolta invid långa ljusa stränder. I det turkosskimrande havet är medeltemperaturen 26–28 grader och korallreven inbjuder till snorkling och dykning.

Karibiska rytmer
Som i hela Karibien hör du medryckande dansmusik överallt – på stranden, från barerna, i butiker och taxibilar. I Dominikanska republiken är det inte minst merengue och bachata som man älskar att röra höfterna till. Livsglädjen smittar av sig och det är svårt att inte bli förtjust i befolkningen med sitt blandade ursprung från både Afrika, Europa, USA och Asien.

Regnskog och kolonialstäder
En bit in från kusten väntar regnskogsklädda berg, vattenfall och odlingar av sockerrör. Gör gärna en utflykt till huvudstaden Santo Domingo, Karibiens äldsta stad med kyrkor och palats från spanjorernas första tid i Nya världen.

Bekväm flygresa
Bara hos Fritidsresor flyger du till Dominikanska republiken med Boeing 787 Dreamliner – världens modernaste passagerarflygplan. Hög komfort, bättre benutrymme, individuell bildskärm och kortare flygtid är några av fördelarna.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Dominikanska republiken