Fritidsresors Egypten

Resor till Egypten

Information om den nuvarande situationen i Egypten hittar du under länken i slutet av texten. Kombinationen av sevärdheter, solsäkra stränder, förstklassig snorkling, låg prisnivå och moderna resorthotell gör Egypten till ett unikt semesterland. Vem du än är kan du hitta upplevelser att minnas länge. Läs mer

Information om den nuvarande situationen i Egypten hittar du under länken i slutet av texten. Kombinationen av sevärdheter, solsäkra stränder, förstklassig snorkling, låg prisnivå och moderna resorthotell gör Egypten till ett unikt semesterland. Vem du än är kan du hitta upplevelser att minnas länge.

Särskilda familjefavoriter är Splash-hotellen med egna vattenland i Hurghada, El Quseir på Marsa Alam-kusten och i Nabq Bay på Sharm el Sheikh-kusten.

Reser du utan barn finns eleganta Blue Couples-hotell både i Coraya Bay på Marsa Alam-kusten, i Sahl Hasheesh på Hurghada-kusten och i Sharm el Maya på Sharm el Sheikh-kusten.

Du kan variera strandlivet med allt från sportdykarkurser till utflykter till faraoniska tempel och gravplatser i Nildalen. Eller med lättsammare utflykter som båtturer, ökensafari och shopping i de färgstarka basarerna. Och allt detta bara fem timmars flygresa hemifrån!

Information om den nuvarande situationen i Egypten.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Egypten

 • Sharm el Sheikh-kusten
  Sharm el Sheikh-kusten
  Sharm el Sheikh-kusten

  Sharm el Sheikh-kusten

  Elegant och solsäker kust på halvön Sinais sydspets. Känd för hög hotellstandard och förstklassig snorkling. I ett pärlband av strandresmål presenterar Fritidsresor utvalda hotell för alla smaker.

 • Hurghada-kusten
  Hurghada-kusten
  Hurghada-kusten

  Hurghada-kusten

  På denna soliga kust vid Röda havet ligger många nya fräscha resorthotell nära stränder, shopping, nöjen och förstklassig dykning.

 • Marsa Alam-kusten
  Marsa Alam-kusten
  Marsa Alam-kusten

  Marsa Alam-kusten

  Egyptens nyaste solkust, känd för sina stränder, snorklingsrev och moderna resorthotell. Här finns familjeanläggningar med stora pooler och vattenland men även Blue Couples för vuxna.