Fritidsresors Grekland

Resor till Grekland

Vill du resa till Grekland kan du välja mellan en mängd nya, fräscha hotell. Samtidigt finns den välbekanta grekiska känslan kvar på enkla tavernor med pinnstolar under vinrankorna. Nyheter: Zakynthos och östra Kreta. Plus att du hittar Blue Village Family Life på alla våra större grekiska öar.  Läs mer

Vill du resa till Grekland kan du välja mellan en mängd nya, fräscha hotell. Samtidigt finns den välbekanta grekiska känslan kvar på enkla tavernor med pinnstolar under vinrankorna. Nyheter: Zakynthos och östra Kreta. Plus att du hittar Blue Village Family Life på alla våra större grekiska öar. 

Nummer 1 för familjer
Blue Village Family Life är våra resorthotell som i sommar har ännu mer att bjuda på. Här samsas kostnadsfria barnklubbar som Bamse Club och tonåringarnas Hangout med grillmiddagar, kvällsshower och fitnesspass. Sköna ställen för familjesemestern helt enkelt. Här hittar du våra Family Life-hotell i Grekland i sommar:

Splash-hotell med egen vattenpark finns på Korfu, Kos, Rhodos och Kreta. Blue Star-hotellen är ett annat säkert kort om man vill ha familjeaktiviteter på hotellområdet. Nyhet! Hotellkonceptet Robinson med fokus på sport, hälsa och relax.

Vuxen känsla 
Är du på jakt efter ett hotell i vuxen smak är Sensimar det bästa du kan välja. Här har man gjort lite extra för alla som vill njuta av det goda i livet – med restauranger, spa och fitness. Handplockade boenden i kategorier som Nära till allt, Lugn & ro, Litet & familjärt, Vuxna & vänner och De Luxe finns också bland våra hotell i Grekland.

Nyhet: Östra Kreta – lugnt & lyxigt
Lugna, sköna semesterdagar med exklusiv känsla får du på den lite hemliga östra delen av Kreta, nära Heraklion. Här finns hotell med hög standard och en atmosfär som är som balsam för själen. Välj mellan kändisarnas favorit Elounda, mysiga Agios Nikolaos och flera andra resmål. 

Hitta din favoritö

 • Nyhet! Zakynthos: Ljusa sandstränder, kristallklart vatten, grön natur och en stor dos grekisk charm. 
 • Kos: Cykla på timjandoftande stigar längs havet. Eller slappa på en beach club med vita loungesoffor. 
 • Samos: Idylliska fiskebyar, tavernor med tak av vinrankor och 240 små och stora stränder. 
 • Kreta: Inte bara fina sandstränder utan även antika kulturskatter och städer med venetianska kvarter.
 • Korfu: Grön ö med vackra vyer och mat med inspiration av Italien.
 • Rhodos: Allt från stränder och stora pooler till medeltidscharm i gamla stan.

Kombinera och upplev mer!

 
 
Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Grekland

 • Kos

  Kos

  Kos kombinerar tavernor i blått och vitt med moderna hotell som ger dig extra mycket för pengarna. Våra Blue Village Family Life maxar familjesemestern medan Sensimar har allt för en semester i vuxen smak.

 • Samos

  Samos

  På den gröna ön Samos kan du bo på ett av våra populäraste Blue Village Family Life. Här finns 240 små och stora stränder, vandringsleder och charmiga byar där vinrankor klättrar över vitkalkade fasader.

 • Kreta

  Kreta

  Greklands största ö har fina stränder, charmiga småstäder, bergsbyar och antik kultur. Längs Chaniakusten ligger semesterorterna på rad. På östra delen runt Heraklion väntar exklusiva hotell i lugn inramning. På Kreta finns flera Blue Village Family Life, Sensimar för vuxna och massor av andra hotell.

 • Korfu

  Korfu

  Upptäck en av Greklands vackraste öar! Vi har allt från små charmiga lägenhetshotell till Blue Village Family Life för familjer, Splash-hotell med vattenland, hotell för par och boende i romantiska Korfu stad.

 • Rhodos

  Rhodos

  Semesterön med gröna berg, långa stränder, antika ruiner och trendigt stadsliv. Välj boende bland koncept som Blue Village Family Life för alla åldrar, Sensimar för vuxna utan barn, Blue Star med lekhus och kaffe- och vinbar och Splash-hotell med vattenland.