Fritidsresors Aqualand Resort FFF+

Aqualand Resort FFF+

All Inclusive-hotell med oslagbart vattenland

Pris från
4 598:- 7 548:-
2016-05-19 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar
Barnen stormtrivs på Aqualand Resort. Hotellet ligger mitt i vattenparken Aqualand, med bland annat en av världens största vågbassänger. Få resmål har vattenland som kan konkurrera med Aqualand på Korfu. Visa mer
Pris från
4 598:- 7 548:-
2016-05-19 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar

Barnen stormtrivs på Aqualand Resort. Hotellet ligger mitt i vattenparken Aqualand, med bland annat en av världens största vågbassänger. Få resmål har vattenland som kan konkurrera med Aqualand på Korfu.

Här surfar barn i alla åldrar runt på enorma badringar, när de inte seglar ned Lazy River eller rutschar utför någon av de många vattenkanorna förstås. De riktiga våghalsarna kastar sig förmodligen även utför Fritt fall eller ned i Svarta hålet.

Hotellet

Hotellområdet är stort med låga byggnader och mjuka gräsmattor. Det finns lekpark för de minsta, ett lugnare poolområde för dig som bara vill sola och bada, minimarket, bastu, motionsrum och tennisbana.

All Inclusive ingår...

...vilket även ger fritt inträde till alla vattenattraktionerna. All Inclusive-menyn är inspirerad av det grekiska köket och mättar de flesta magar, stora som små. Mat och dryck i vattenparken ingår inte, läs mer under fliken Bra att veta.

Mycket att se och göra

Dag- och kvällsaktiviteter arrangeras flera gånger i veckan. Underhållningen är av internationell karaktär. En gång om dagen erbjuds kostnadsfri busservice till Korfu stad och Glifadas sandstrand.

Grundpris: Plats i dubbelrum eller familjerum, All Inclusive.

Visa mindre

Splashfakta

Badvakt mellan klockan 10-18
Antal rutchkanor 38