Fritidsresors Aqualand Resort FFF+

Upplevelser i Grekland

På de flesta av våra resmål kan du boka utflykter hemifrån 60 dagar före din avresa. Klicka på fliken "Min resa" och logga in med ditt bokningsnummer för att se vad som gäller för just ditt resmål.

Min resa

På de flesta av våra resmål kan du boka utflykter hemifrån 60 dagar före din avresa. Klicka på fliken "Min resa" och logga in med ditt bokningsnummer för att se vad som gäller för just ditt resmål.

Typ av upplevelser

 • Aqualand - Inträdesbiljett

  Blöt underhållning för hela familjen

  Stort vattenland med vattenrutschkanor och pooler för både stora och små. Missa inte chansen att njuta av en svalkande dag fylld av äventyr! Läs mer

  Stort vattenland med vattenrutschkanor och pooler för både stora och små. Missa inte chansen att njuta av en svalkande dag fylld av äventyr!

  Vattenparken Aqualand ligger i Agios Ioannis, cirka sex kilometer utanför Korfu stad. På det här mer än 75 000 kvadratmeter stora vattenlandet finns vattenrutschkanor och pooler i alla format och storlekar! För de minsta finns en barnvänlig avdelning med en grund pool och litet lekslott med en minirutschkana och för de lite äldre barnen finns både en så kallad "Lazy River" möjlighet till hisnande rafing och ett helt piratäventyr! På Aqualand är solstolarna gratis. Här finns också omklädningsrum, duschar och skåp för dina värdesaker. Kurrar det i magen hittar du flera restauranger, glasskafé och minimarket inne på vattenparken. Missa inte chansen att njuta av dag fylld med skratt, magpirr och svalkande bad!

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

  Prisexempel från 25 €
 • Båttur – Blue Lagoon

  Avkopplande båttur till naturskön lagun

  Följ med på en härlig dag till havs, här hinner vi både njuta av bad och snorkling, dessutom besök i grotta! Läs mer

  Följ med på en härlig dag till havs, här hinner vi både njuta av bad och snorkling, dessutom besök i grotta!

  Båtresan tar oss med över klart vatten till den historiska grottan i Mourtos. Vi gör en paus för att bada i den blå lagunen och snorklingsutrustning finns tillgänglig för den som vill upptäcka livet under ytan. Lunchbuffé erbjuds ombord. Efter lunch fortsätter resan till det grekiska fastlandet till Sivota, där vår båt kommer att lägga till.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

  Prisexempel från 39 €
 • Parga och Paxos

  Två grekiska pärlor

  En härlig dag på havet med besök på den otroligt vackra klippön Paxos samt den charmiga hamnstaden Parga på fastlandet. Läs mer

  En härlig dag på havet med besök på den otroligt vackra klippön Paxos samt den charmiga hamnstaden Parga på fastlandet.

  I den lilla staden Gaios på ön Paxos har vi gott om tid att strosa runt och titta på de vackra ockrafärgade husen. Du hinner säkert också smaka på det grekiska köket på någon av de många tavernorna. Omgivna av sköna naturscener seglar vi sedan in i Pargas hamn på fastlandet. Utöver den vackra naturen bjuder Parga på många småbutiker och en ljuvlig grekisk atmosfär. Kort sagt blir det en heldag med massor av intryck av både kultur och natur.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

  Prisexempel från 40 €
 • Paxos och Antipaxos

  Två juveler i Joniska havet

  Följ med på en oförglömlig båttur på det turkosblå havet med kurs mot grannöarna Paxos och Antipaxos. Läs mer

  Följ med på en oförglömlig båttur på det turkosblå havet med kurs mot grannöarna Paxos och Antipaxos.

  Med båt tar vi oss till de båda vackra, bergiga öarna, som enligt myten är hemvist för havets gud Poseidon. Först kommer vi till Paxos, vars natur är säregen på många sätt. Träd, buskar och växter, i kombination med klippor och väldiga grottor utgrävda av havet, skapar öns storslagna naturscenerier. Söder om Paxos ligger dess vackra lillasyster Antipaxos. Vattnet kring ön är kristallklart, och eftersom du säkert inte vill missa chansen till ett uppfriskande dopp, gör vi ett badstopp utanför öns kust. När vi kommer tillbaka till Paxos lägger båten till vid Gaios, där du får tid på egen hand för att utforska byn och äta lunch på någon av Paxos många trevliga tavernor.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

  Prisexempel från 39 €
 • Theo's Boat BBQ

  Sol och bad

  Under den här dagen till havs får du njuta av sol, bad och en grekisk BBQ-lunch. Läs mer

  Under den här dagen till havs får du njuta av sol, bad och en grekisk BBQ-lunch.

  Vi seglar längs med Korfus pittoreska kust och kastar ankare i en vacker vik. Här kan du bada och snorkla från båten som lägger till vid stranden där du kan hyra solsängar och sola. På stranden förbereder Theo och hans besättning en enkel men härlig BBQ-lunch med souvlaki till oss. En dag med massor av skoj och aktiviteter för alla åldrar!

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

  Prisexempel från 49 €
 • Upptäck Korfu stad

  Gamla stan – Hjärtat av Korfu

  Middag, shopping och stadspromenad i den gamla, romantiska delen av Korfu stad. Läs mer

  Middag, shopping och stadspromenad i den gamla, romantiska delen av Korfu stad.

  Detta är en chans att uppleva den livliga och romantiska Gamla stan i Korfu stad från sin bästa sida. Följ med oss på en guidad promenad genom tiderna, längs de smala venetianskt inspirerade gatorna och lär känna Korfu stad på riktigt.. Ni kommer också att ha tid att på egen hand se er omkring, handla i de små mysiga butikerna eller bara sitta ner och njuta av atmosfären som faktiskt påminner om en gammal svartvit film. I slutet av kvällen träffas vi för att avnjuta det korfiotiska köket i en lokal restaurang invid den gamla stadsporten, där grekerna själva brukar samlas för att äta en bit mat och reflektera över dagen.

  Stäng

  Kväll / Mat, dryck & underhållning

  Prisexempel från 40 €
 • Äventyret Albanien

  Hamnstaden Saranda och ruinerna vid Butrint

  Missa inte chansen att besöka Albanien och få en inblick i landets världsarv, historia och kultur. Läs mer

  Missa inte chansen att besöka Albanien och få en inblick i landets världsarv, historia och kultur.

  Albanien ligger bara en kort båttur från Korfu och vi ankommer till hamnstaden Saranda. Dagens höjdpunkt brukar dock vara vårt nästa stopp: Ruinerna vid Butrint. På det 3000 år gamla området finns förutom fascinerande ruiner även ett museum. Staden har varit under både, grekiskt, romerskt och venetianskt styre. Du får en skymt av en antik teater och ett badhus. Delar av stadsmuren som omringar Butrint och byggdes på 400-talet finns fortfarande kvar. På vägen tillbaka kommer det finnas tid till att upptäcka Saranda på egen hand.

  Stäng

  Heldag / Historia & Kultur

  Prisexempel från 62 €
 • Örundtur – Gröna Korfu

  Munkkloster, natur och Achillionpalatset

  Natur, kultur och historia i en skön blandning på en resa genom den vackra och grönskande ön Korfu. Läs mer

  Natur, kultur och historia i en skön blandning på en resa genom den vackra och grönskande ön Korfu.

  Den gröna ön Korfu bjuder på storslagen natur, intressant kultur och en spännande historia. Du får uppleva Korfus kontrastfyllda landskap med sina många oliv- och citronlundar medan vi passerar charmiga små byar. Vi börjar med ett besök på Achillionpalatset, som tillhörde den österrikisk-ungerska kejsarinnan Elisabeth (Sissi). Palatset är ett av Korfus mest populära utflyktsmål och skymtas bland annat i James Bond-filmen For Your Eyes Only. På en klippudde i nordväst ligger Paleokastritsa, som ofta kallas "Korfus juvel". Här besöker vi munkklostret från 1200-talet med sin vackra utsikt och det blir tid på egen hand till lunch eller bad. Färden går vidare längs smala bergsvägar till Bella Vista, där vi kan njuta av den fantastiska utsikten. Sista besöket blir i den gamla byn Makrades. Det här är en utflykt som passar dig som vill se mer av Korfus frodiga grönska och vardagslivet utanför turistorterna.

  Stäng

  Heldag / Historia & Kultur

  Prisexempel från 49 €