Kos

Kos är en liten behändig ö med sandstränder, smala gränder, genuina tavernor och nya loungebarer. Det är perfekt att susa omkring med cykel på de fina cykellederna längs havet. Den perfekta mixen av vila och aktivitet får du på våra hotellkoncept Blue Village Family Life, Sensimar och SuneoClub. Läs mer

Kos är en liten behändig ö med sandstränder, smala gränder, genuina tavernor och nya loungebarer. Det är perfekt att susa omkring med cykel på de fina cykellederna längs havet. Den perfekta mixen av vila och aktivitet får du på våra hotellkoncept Blue Village Family Life, Sensimar och SuneoClub.

Barnklubbar och träning vid stranden 
Kos kanske allra finaste strand, Marmari Beach, har ljus finkornig sand och gott om plats för alla. Här ligger vårt Blue Village Family Life, där du kan köra träningspass, barnen kan träffa Bamse och tonåringarna kan gå på bio under stjärnhimlen. 

Att göra på Kos
Vi har massor av restips för dig som vill upptäcka ön. Nummer ett är att hyra en cykel. Och bor du i eller omkring Kos stad får du inte missa Mylos Beach, en strandklubb med skön stämning. Vill du prova lokalproducerade (bra!) viner så har Blue Village Family Life Marmari Beach en egen vingård. Bland sevärdheterna på ön är Asklepions tempel, strax utanför Kos stad, ett av våra tips.

Vandra och cykla på flera öar
Satsar du på en TEMA-vecka får du uppleva flera grekiska öar på cykel och till fots! Cykling på Kos med Kalymnos och Nisyros. Eller Vandring på Tolvöarna med Kalymnos, Telendos och Leros. Andra veckan bor du på valfritt hotell på Kos.

Välj resmål!
Under länkarna läser du mer om våra resor till Kos – om stränder, shopping, nöjen och de bästa hotellen. 
  • Marmari Beach – semesterlyx för familjer: flera All Inclusive-hotell med god mat, träning och underhållning. Däribland vårt eget Blue Village Family Life. 
  • Kos stad – mysig stad med allt från designhotell till Familjefynd. Restaurangtätt, men med en lugn och avspänd nivå på nöjeslivet.
  • Psalidi – barnfritt Sensimar och flera andra hotell på bekvämt cykelavstånd från Kos stad.
  • Lambi– Ett stenkast från Kos stad finns både exklusiva hotell och SuneoClub med prisvärd All Inclusive. 
  • Kardamena – Splash-hotell med eget vattenland och flera andra All Inclusive-hotell vid stranden
  • Kefalos – för en bekväm resortsemester på Blue Village Family Life, nära kända Paradise Beach  
  • Tigaki – bred sandstrand med mellanklasshotell
  • Alla resmål på Kos går att kombinera med en vecka bland trappstegsgränder och badvikar på grannön Kalymnos

Visa mindre