Resor till Kos

Kos bjuder på sköna loungebarer och moderna hotell som ger dig extra mycket för pengarna. Den ursprungliga charmen finns också kvar med tavernor i blåvit tappning. Familjens bästa semesterby Blue Village ligger direkt på stranden.

Kos bjuder på sköna loungebarer och moderna hotell som ger dig extra mycket för pengarna. Den ursprungliga charmen finns också kvar med tavernor i blåvit tappning. Familjens bästa semesterby Blue Village ligger direkt på stranden. Visa mindre
Beräknad flygtid: 4 tim 5 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Kos

 • Psalidi
  Psalidi
  Psalidi

  Psalidi

  Ett stenkast från Kos stad ligger badorten som har alltifrån lyxiga (och helt barnfria) Blue Couples till prisvärda hotell för hela familjen.

 • Lambi
  Lambi
  Lambi

  Lambi

  Badorten Lambi ligger på bekvämt cykelavstånd från Kos stad. Här är tempot lugnt med ett litet utbud av restauranger och tavernor längs strandpromenaden. Redan nu kan du boka vårt prisvärda SuneoClub med All Inclusive.

 • Kardamena
  Kardamena
  Kardamena

  Kardamena

  Rätt plats för dig som vill ha en bekväm semester med mycket att göra inom hotellområdet. Här kliver du rakt ut på öns längsta strand.

 • Marmari
  Marmari
  Marmari

  Marmari

  Nya Blue Village och andra högklassiga hotell med familjefokus och All Inclusive ligger på rad invid den ljusa sandstranden. Till Kos stad är det bara en kort bilresa.

 • Tigaki
  Tigaki
  Tigaki

  Tigaki

  Ungefär en mil från Kos stad ligger badorten Tigaki intill en lång, bred strand med gott om plats för alla. Våra hotell är av den traditionellt grekiska typen och tillhör kategorierna Nära till allt och Litet och familjärt.

 • Kos stad
  Kos stad
  Kos stad

  Kos stad

  Kos stad har en lugn profil med loungebarer och cykelstråk längs havet. Vi har hotell i bästa läge oavsett om du reser med familjen eller utan barn.

 • Kefalos
  Kefalos
  Kefalos

  Kefalos

  Här bor du och äter förstklassigt på All Inclusive Beach Blue Lagoon Village. Dessutom har du flera av öns finaste stränder inom räckhåll.

Till toppen av sidan