Resor till Kreta

Greklands största ö bjuder på stränder, charmiga småstäder, bergsbyar och antik kultur. Lika mångsidigt är vårt hotellutbud med Blue Village för familjer, Blue Couples för vuxna utan barn och massor av andra små och stora hotell.
Beräknad flygtid: 4 tim 5 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.
Transfer: Från flygplatsen i Chania till första hotellstopp ca 50 min. Visa mer

Från flygplatsen i Chania till första hotellstopp ca 50 min.

Busstransfer är ett tillval som kan förbokas hemifrån mot en kostnad. Guide möter på flygplatsen men medföljer inte i bussen.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Kreta

 • Gerani
  Gerani
  Gerani

  Gerani

  Här hittar du några av Kretas bästa familjeanläggningar. Både vårt topputrustade Blue Village med massor av aktiviteter och prisvärda hotell i kategorin Familjefynd.

 • Agia Marina
  Agia Marina
  Agia Marina

  Agia Marina

  Ett medelstort och mångsidigt strandresmål strax väster om staden Chania. Bland våra hotell finns fyra familjevänliga Blue Star och ett Blue Couples för vuxna utan barn.

 • Rethymnon
  Rethymnon
  Rethymnon

  Rethymnon

  En charmig småstad som förutom sin långa strand även lockar med pittoreska gränder, en venetiansk borg, shopping, nöjesliv, bra restauranger och hotell för både familjer och par.

 • Agii Apostoli
  Agii Apostoli
  Agii Apostoli

  Agii Apostoli

  Trivsamt resmål med stränder i skyddade vikar nära staden Chania. Bland hotellen finns både Familjefynd och ett femstjärnigt Blue Couples för vuxna utan barn.

 • Platanias
  Platanias
  Platanias

  Platanias

  En av Kretas mest mångsidiga badorter med lång strand, restauranger, butiker och uteställen. Bland hotellen finns ett Blue Star med kostnadsfria familjeaktiviter.

 • Nea Chora
  Nea Chora
  Nea Chora

  Nea Chora

  Nea Chora är en lugn del av själva staden Chania. Här lever du mitt i den kretensiska vardagen med närhet till både sandstränderna och centrala Chanias folkliv och sevärdheter.

 • Analipsi
  Analipsi
  Analipsi

  Analipsi

  Kombinera sol och bad med grekiskt byliv. På femstjärniga Sensatori Atlantica Resort finns spa, gym, gourmetrestauranger och massor av sportaktiviteter.

 • Kolimbari
  Kolimbari
  Kolimbari

  Kolimbari

  Semestra i lantliga omgivningar nära havet och naturen. Du kan göra utflykter till större resmål som Platanias eller Chania och bor på ett trivsamt hotell i kategorin Familjefynd.

 • Maleme
  Maleme
  Maleme

  Maleme

  En rofylld mindre badort där Chaniakusten övergår i landsbygd. Här kan du relaxa på vårt välutrustade All Inclusive-hotell som ligger direkt på stranden.

 • Bilrundresa på östra Kreta
  Bilrundresa på östra Kreta
  Bilrundresa på östra Kreta

  Nyhet

  Bilrundresa på östra Kreta

  Upptäck fiskebyar, gröna berg, badvikar, hamnstäder och antika monument med bil. Förbokade hotell väntar i de charmiga städerna Rethymnon, Agios Nikolaos och Chania.

 • Bilrundresa på västra Kreta
  Bilrundresa på västra Kreta
  Bilrundresa på västra Kreta

  Nyhet

  Bilrundresa på västra Kreta

  En vecka med hyrbil och förbokade hotell i de charmiga städerna Rethymnon och Chania, men också i byarna Paleochora och Sfakia på Kretas vackra sydkust.