Resor till Kreta

Greklands största ö bjuder på stränder, charmiga småstäder, bergsbyar och antik kultur. Lika mångsidigt är vårt hotellutbud med Blue Village för alla åldrar, Blue Couples för vuxna utan barn och massor av andra små och stora hotell.
Beräknad flygtid: 4 tim 5 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.
Transfer: Boka transferbuss eller boka en egen taxi som tar dig direkt till hotellet. Visa mer

Boka transferbuss eller boka en egen taxi som tar dig direkt till hotellet.

Boka transferbuss till hotellet
Ca 50 min med buss från flygplatsen i Chania till första hotellstopp i Gerani. Bussen stannar oftast vid flera hotell och transfertiden kan därför variera. Guider möter på flygplatsen och visar dig till rätt buss.

Boka egen taxi direkt till hotellet

Boka en egen taxi för 1–4 personer (inklusive barn under 2 år) som direkt tar dig till hotellet från flygplatsen. Guide visar dig till taxin. Information om restid till varje hotell kan inte lämnas.
Bilbarnstolar i taxibilar är ovanligt och kan inte bokas.
 

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Kreta

 • Gerani
  Gerani
  Gerani

  Gerani

  Här hittar du några av Kretas bästa familjeanläggningar. Både vårt topputrustade Blue Village med massor av aktiviteter och prisvärda hotell i kategorin Familjefynd.

 • Agia Marina
  Agia Marina
  Agia Marina

  Agia Marina

  Ett medelstort och mångsidigt strandresmål strax väster om staden Chania. Bland våra hotell finns fyra familjevänliga Blue Star och ett Blue Couples för vuxna utan barn.

 • Rethymnon
  Rethymnon
  Rethymnon

  Rethymnon

  En charmig småstad som förutom sin långa strand även lockar med pittoreska gränder, en venetiansk borg, shopping, nöjesliv, bra restauranger och hotell för både familjer och par.

 • Agii Apostoli
  Agii Apostoli
  Agii Apostoli

  Agii Apostoli

  Trivsamt resmål med stränder i skyddade vikar nära staden Chania. Bland hotellen finns ett femstjärnigt Blue Couples för vuxna utan barn.

 • Platanias
  Platanias
  Platanias

  Platanias

  En av Kretas mest mångsidiga badorter med lång strand, restauranger, butiker och uteställen. Bland hotellen finns ett Blue Star med kostnadsfria familjeaktiviter.

 • Amoudara
  Amoudara
  Amoudara

  Amoudara

  Rofylld by med lång sandstrand strax utanför staden Heraklion. Bo med All Inclusive på ett Splash-hotell med eget vattenland.

 • Nea Chora
  Nea Chora
  Nea Chora

  Nea Chora

  Nea Chora är en lugn del av själva staden Chania. Här lever du mitt i den kretensiska vardagen med närhet till både sandstränderna och centrala Chanias folkliv och sevärdheter.

 • Kolimbari
  Kolimbari
  Kolimbari

  Kolimbari

  Semestra i lantliga omgivningar nära havet och naturen. Du kan göra utflykter till större resmål som Chania och välja mellan All Inclusive-hotell och lägenheter i kategorin Familjefynd.

 • Maleme
  Maleme
  Maleme

  Maleme

  En rofylld mindre badort där Chaniakusten övergår i landsbygd. Här kan du relaxa på vårt välutrustade All Inclusive-hotell som ligger direkt på stranden.

 • Analipsi
  Analipsi
  Analipsi

  Analipsi

  Kombinera sol och bad med grekiskt byliv. På femstjärniga Sensatori Atlantica Resort finns spa, gym, gourmetrestauranger och massor av sportaktiviteter.

 • Chania
  Chania
  Chania

  Chania

  Charmig hamnstad med gamla venetianska kvarter, fiskebåtar, gallerier, loungebarer, romantiska restauranger och stränder på promenadavstånd.