Vi märker att du använder en äldre version av din webbläsare. För en bättre upplevelse av Fritidsresor.se rekommenderar vi att du uppdaterar till en modernare webbläsare. Här är några bra kostnadsfria alternativ 

Fritidsresors Theo FFF+
Familjefynd
Barnvänligt till bra pris

Theo FFF+

Familjevänligt på en höjd ovanför byn

Pris från
3 148:- 4 298:-
2015-05-05 från Umeå i 8 dagar
Familjeägda Theo i Agia Marina är med sitt lugna läge och sin gästvänliga personal ett av våra bästa familjefynd på Kreta. Hotellet har minimarket, inomhuspool och ett högt läge med utsikt över havet och orten. Samtidigt har du nära ner till det kretensiska bylivet och stranden. Visa mer
Pris från
3 148:- 4 298:-
2015-05-05 från Umeå i 8 dagar

Familjeägda Theo i Agia Marina är med sitt lugna läge och sin gästvänliga personal ett av våra bästa familjefynd på Kreta. Hotellet har minimarket, inomhuspool och ett högt läge med utsikt över havet och orten. Samtidigt har du nära ner till det kretensiska bylivet och stranden.


Hotellbyggnaderna ligger längs med en sluttning med poolområdet högst upp.

Poolbar med havsutsikt
I poolbaren, med trådlöst internet, serveras lokala specialiteter, grekiska sallader och milkshakes. Bredvid poolområdet hittar du en liten lekplats och för lite äldre barn finns biljard och arkadspel.

Välj hur du vill bo
Här har du flera olika boenden att välja mellan. Alla dubbelrum och lägenheter har uteplats. Bokar du en lägenhet med havsutsikt på Theo innebär det att du har utsikt över havet, Agia Marinas hustak och ön Agii Theodori. Allra bäst bor du om du bokar en trerummare i etage med privat liten pool på markterrassen.

Boka halvpension
För boende i dubbelrum finns halvpension med middag att förbeställa. Bor du i lägenhet kan du välja att boka antingen frukostbuffé eller halvpension med frukost- och middagsbuffé.

 

Grundpris: Plats i lägenhet av vald typ, inga måltider. Plats i dubbelrum, frukostbuffé.

Visa mindre