Fritidsresors Agii Apostoli

Resor till Agii Apostoli

I Agii Apostoli kan du koppla av vid idylliska badvikar bara en kort buss- eller taxiresa från staden Chania. Och bo bra på vårt femstjärniga Blue Couples eller på handplockade hotell i kategorier som Billigt & bra och Familjefynd. Läs mer

I Agii Apostoli kan du koppla av vid idylliska badvikar bara en kort buss- eller taxiresa från staden Chania. Och bo bra på vårt femstjärniga Blue Couples eller på handplockade hotell i kategorier som Billigt & bra och Familjefynd.

Tre gröna halvöar sträcker sig som skyddsarmar ut i havet. Mellan dem ligger stränderna i bukter så att du badar i skydd för vågor och strömmar. Inte långt därifrån finns Agii Apostolis promenadvänliga lilla centrum med butiker, tavernor och barer.

Staden Chania inpå knuten
Till Chania tar du dig enkelt med lokalbuss, taxi eller en långpromenad. Gör det! Där finns slingrande gränder, en hästskoformad hamn med fiskrestauranger, modebutiker, kaffebarer och sevärdheter som den turkiska Janitscharmoskén och det venetianska fortet.


Rekommenderade hotell
  • Blue Couples Atlantica Kalliston Resort & Spa, femstjärnigt boende för vuxna utan barn. Med bästa strandläge, två poolområden, spa, vinkällare och höga kundbetyg.
  • Trivsamma mellanklasshotell i kategorierna Billigt & bra och Familjefynd.


Utflyktstips
  • Knossos med kung Minos palats
  • Badutflykt med båt
  • Vandring i Samariaravinen
  • Fler förslag under fliken Utflykter i bilden här ovanför

Upptäck Kreta med bil
På Kreta finns massor att uppleva bland mysiga byar, färgstarka städer, grön natur och antik kultur. Du kan boka prisvärda hyrbilspaket för 3–7 dagar redan hemifrån.


Kombinera med TEMA
  • TEMAs Vandring på Kreta fokuserar på natursköna strövtåg bland berg och byar under vår och höst
  • Rundresan Kreta med Spinalonga bekantar dig även med kulturen, folklivet och städerna
  • Båda kan kombineras med en vecka i Agii Apostoli

Visa mindre

Beräknad flygtid:

4 tim 5 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.

Transfer:

Från flygplatsen i Chania till första hotellstopp ca 40 min. Visa mer

Från flygplatsen i Chania till första hotellstopp ca 40 min.

Busstransfer är ett tillval som kan förbokas hemifrån mot en kostnad. Guide möter på flygplatsen men medföljer inte i bussen.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell