Fritidsresors Atlantica Caldera Beach FFFF

Atlantica Caldera Beach FFFF

Familjens favorit i lugn, strandnära omgivning

Atlantica Caldera Beach bildar med systerhotellet Atlantica Creta Paradise den bästa förutsättningen för en lyckad familjesemester på Kreta. Här trivs hela din familj bland poolområden, barnklubbar, träning och fräscha bufféer. Boka All Inclusive och hämta glass till barnen igen, och igen. Visa mer

Atlantica Caldera Beach bildar med systerhotellet Atlantica Creta Paradise den bästa förutsättningen för en lyckad familjesemester på Kreta. Här trivs hela din familj bland poolområden, barnklubbar, träning och fräscha bufféer. Boka All Inclusive och hämta glass till barnen igen, och igen.

Hotellområdet delas utav en mindre väg. Olympus är den övre delen med flera mindre pooler och en lugn stämning, Afrodite är delen närmare stranden med stora pooler och mycket aktivitet. Endast två kilometer bort ligger Platanias med shopping och nöjesliv.

Massor att göra – för den som vill
Gerani är en lugn liten by, men på Blue Village finns våra servicevärdar på plats med nya aktiviteter varje dag. Ofta i sällskap av Bamse och hans vänner.

Blue Village – Sportigare än någonsin
På Caldera Beach finns aktiviteter och träning för hela familjen:

  • Träningspass i samarbete med världskända gruppträningsföretaget Les Mills
  • Vattengympa, poolsporter, fotboll och volleyboll
  • Simskola för barn och crawlskola för vuxna under högsommaren
  • Stort poolområde, barnpool med liten rutschkana och babypool med soltak
  • Spa med lyxiga behandlingar
  • Minigolf, tennisbanor och gym


Zoning – avkoppling eller aktivitet?
På Atlantica Caldera Beach bor du i lägenheter för 2–6 personer, alla med den nya inredningsstandarden. Den lugnare zonen, Olympus, har ett rofyllt litet poolområde. Bokar du lägenhet med poolutsikt, har du utsikt över denna pool i Olympus. Vill du ha mer aktivitet om dagarna, ska du välja att bo i den del av hotellet som heter Afrodite.

Oavsett i vilken del du bor i har du tillgång till alla poolområden, barer och aktiviteter.

Förbokade måltider
Du bor i lägenhet och kan laga din egen mat. Samtidigt finns frukost, halvpension och All Inclusive att boka för en smidigare semester. Om du bokar måltider hemifrån, äter barn under 13 år utan kostnad. Barnen har en egen del i restaurangen som serverar nyttiga favoriträtter. Thea`s Coffee Shop & Juice Bar erbjuder gott kaffe, färskpressade juicer och minibakverk.

Grundpris: Plats i lägenhet av vald typ, inga måltider.

Visa mindre