Resor till Kreta

Greklands största ö bjuder på stränder, charmiga småstäder, bergsbyar och antik kultur. Lika mångsidigt är vårt hotellutbud med Blue Village för alla åldrar, Blue Couples för vuxna utan barn och massor av andra små och stora hotell.

Greklands största ö bjuder på stränder, charmiga småstäder, bergsbyar och antik kultur. Lika mångsidigt är vårt hotellutbud med Blue Village för alla åldrar, Blue Couples för vuxna utan barn och massor av andra små och stora hotell. Visa mindre
Beräknad flygtid: 4 tim 05 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Kreta

 • Platanias
  Platanias
  Platanias

  Platanias

  I Platanias på Kreta har du nära till allt och mycket att välja på. Det är den största och livligaste av badorterna längs kusten väster om Chania. Småbutiker, grekiska tavernor, kaféer, musikbarer och diskotek ligger på rad. Bland hotellen finns ett familjevänligt Blue Star och kategorier som Villa med pool och Litet & familjärt.

 • Agia Marina
  Agia Marina
  Agia Marina

  Agia Marina

  Agia Marina är ett medelstort resmål med långgrunda stränder och många småbutiker och tavernor. Du hittar det mesta och kan lätt ta dig till större grannorter som Platanias och Chania. Bland hotellen finns Blue Couples för vuxna utan barn, flera familjevänliga Blue Star och kategorier som Familjefynd och Litet & familjärt.

 • Agii Apostoli
  Agii Apostoli
  Agii Apostoli

  Agii Apostoli

  Trivsamt resmål med stränder i skyddade vikar nära staden Chania. Bland hotellen finns ett femstjärnigt Blue Couples för vuxna utan barn.

 • Rethymnon
  Rethymnon
  Rethymnon

  Rethymnon

  En charmig småstad som förutom sin långa strand även lockar med pittoreska gränder, en venetiansk borg, shopping, nöjesliv, bra restauranger och hotell för både familjer och par.

 • Gerani
  Gerani
  Gerani

  Gerani

  Här hittar du några av Kretas bästa familjeanläggningar. Både vårt topputrustade Blue Village med massor av aktiviteter och prisvärda hotell i kategorin Familjefynd.

 • Nea Chora
  Nea Chora
  Nea Chora

  Nea Chora

  Kombinera strandsemester med stadsliv. I Nea Chora bor du vid stränderna tjugo minuters promenad från hjärtat av den livliga och historiskt intressanta staden Chania. Bland hotellen finns kategorierna Nära till allt och Litet & familjärt.

 • Analipsi
  Analipsi
  Analipsi

  Analipsi

  Kombinera sol och bad med grekiskt byliv. På femstjärniga Sensatori Atlantica Resort finns spa, gym, gourmetrestauranger och massor av sportaktiviteter.

 • Amoudara
  Amoudara
  Amoudara

  Amoudara

  Rofylld by med lång sandstrand strax utanför staden Heraklion. Bo med All Inclusive på ett Splash-hotell med eget vattenland.

 • Kolimbari
  Kolimbari
  Kolimbari

  Kolimbari

  Semestra i lantliga omgivningar nära havet och naturen. Du kan göra utflykter till större resmål som Chania och välja mellan All Inclusive-hotell och lägenheter i kategorin Familjefynd.

 • Chania
  Chania
  Chania

  Chania

  Charmig hamnstad med gamla venetianska kvarter, fiskebåtar, gallerier, loungebarer, romantiska restauranger och stränder på promenadavstånd.

 • Maleme
  Maleme
  Maleme

  Maleme

  En rofylld mindre badort där Chaniakusten övergår i landsbygd. Här kan du relaxa på vårt välutrustade All Inclusive-hotell som ligger direkt på stranden.

Till toppen av sidan