Resor till Rhodos

En av Greklands mest mångsidiga öar med gröna berg, långa stränder, antika ruiner och trendigt stadsliv. Välj boende i kategorier från Litet & familjärt till koncept som Blue Village för familjen, Blue Couples för vuxna utan barn och Splash-hotell med vattenland.
Beräknad flygtid: 4 tim 5 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.
Transfer: Från flygplatsen till hotellen i Ixia ca 20 min till första hotellstopp. Visa mer

Från flygplatsen till hotellen i Ixia ca 20 min till första hotellstopp.

Busstransfer är ett tillval som kan förbokas hemifrån mot en kostnad. Guide möter på flygplatsen men medföljer inte i bussen.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Rhodos

 • Kolymbia
  Kolymbia
  Kolymbia

  Kolymbia

  Fridfull badort med några av Rhodos fräschaste resorthotell. Däribland vårt Blue Village med Bamseklubben och två familjevänliga Blue Star. Men även ett Blue Couples för vuxna utan barn.

 • Ixia
  Ixia
  Ixia

  Ixia

  Allsidig badort med lång strand, vattensporter och många restauranger en halvmil från Rhodos stad. Bland hotellen finns två Blue Star med familjeaktiviteter.

 • Rhodos stad
  Rhodos stad
  Rhodos stad

  Rhodos stad

  Staden som är drottningen av Rhodos lockar med både långa stränder, shopping, kvällsliv och medeltidsatmosfär i gamla stan. Vårt breda hotellurval passar alla smaker och plånböcker.

 • Kalithea
  Kalithea
  Kalithea

  Kalithea

  Ett fridfullt resmål strax söder om Rhodos stad. Här väntar barfotalyx i form av exklusiva resorthotell i kategorierna Spahotell, De Luxe och All Inclusive Beach.

 • Faliraki
  Faliraki
  Faliraki

  Faliraki

  Här finns en av Rhodos finaste sandstränder, en stor vatttenpark, restauranger och kvällsnöjen. Bo i kategorin Familjefynd eller på Splash-hotell med eget vattenland.

 • Lindos
  Lindos
  Lindos

  Lindos

  Rhodos mest fotograferade småstad med vindlande gränder, vita hus och ett eget akropolis. Våra högklassiga hotell ligger vid stränderna strax utanför Lindos.