Resor till Rhodos

En av Greklands mest mångsidiga öar med gröna berg, långa stränder, antika ruiner och trendigt stadsliv. Välj boende i kategorier från Litet & familjärt till koncept som Blue Village för alla åldrar, Blue Couples för vuxna utan barn och Splash-hotell med vattenland.
Beräknad flygtid: 4 tim 5 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.
Transfer: Boka transferbuss eller boka en egen taxi som tar dig direkt till hotellet. Visa mer

Boka transferbuss eller boka en egen taxi som tar dig direkt till hotellet.

Boka transferbuss till hotellet
Ca 20 min med buss från Rhodos flygplats till första hotellstopp i Ixia. Bussen stannar oftast vid flera hotell och transfertiden kan därför variera. Guide möter på flygplatsen och visar dig till rätt buss.

Boka egen taxi direkt till hotellet

Boka en egen taxi för 1–4 personer (inklusive barn under 2 år) som direkt tar dig till hotellet från flygplatsen. Guide visar dig till taxin. Information om restid till varje hotell kan inte lämnas. Bilbarnstolar i taxibilar är ovanligt och kan inte bokas.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Rhodos

 • Ixia
  Ixia
  Ixia

  Ixia

  Allsidig badort med lång strand, vattensporter och många restauranger en halvmil från Rhodos stad. Bland hotellen finns två Blue Star med familjeaktiviteter.

 • Kolymbia
  Kolymbia
  Kolymbia

  Kolymbia

  Fridfull badort med lång strand och några av Rhodos fräschaste resorthotell. Däribland ett Blue Village med Bamseklubben och ett Blue Couples för vuxna utan barn.

 • Kalithea
  Kalithea
  Kalithea

  Kalithea

  Ett fridfullt resmål strax söder om Rhodos stad. Här väntar barfotalyx i form av exklusiva resorthotell i kategorierna Spahotell, De Luxe och All Inclusive Beach.

 • Rhodos stad
  Rhodos stad
  Rhodos stad

  Rhodos stad

  Staden som är drottningen av Rhodos lockar med långa stränder, shopping, kvällsliv och medeltidsatmosfär i gamla stan. Vårt breda hotellurval passar alla smaker och plånböcker.

 • Faliraki
  Faliraki
  Faliraki

  Faliraki

  Här finns en av Rhodos finaste sandstränder, en stor vatttenpark, restauranger och kvällsnöjen. Bo i kategorin Familjefynd eller på Splash-hotell med eget vattenland.

 • Lindos
  Lindos
  Lindos

  Lindos

  Rhodos mest fotograferade småstad med vindlande gränder, vita hus och ett eget akropolis. Våra högklassiga hotell ligger vid stränderna strax utanför Lindos.