Resor till Kolymbia

Lugnt och strandnära, men ändå med så mycket att ge. Kolymbia är en grekisk semesterby i version två punkt noll. Du kopplar av på fräscha resorthotell med All Inclusive eller halvpension. Här finns familjekoncept som Blue Village och Blue Star men även ett femstjärnigt Blue Couples för vuxna utan barn. Läs mer

Lugnt och strandnära, men ändå med så mycket att ge. Kolymbia är en grekisk semesterby i version två punkt noll. Du kopplar av på fräscha resorthotell med All Inclusive eller halvpension. Här finns familjekoncept som Blue Village och Blue Star men även ett femstjärnigt Blue Couples för vuxna utan barn.

Kolymbia ligger i Afandoubukten, söder om Rhodos stad, med hav och grönklädda berg som grannar. Vid stranden av klappersten och grovkornig sand kan du hyra trampbåtar och kanoter. Eller följa med en utflyktsbåt till den fina naturstranden Tsambika bortom nästa udde.

Kaféer och småbutiker

Kolymbias huvudstråk är en flera kilometer lång allé av eucalyptusträd som går vinkelrätt upp från havet. Den kantas av kaféer, restauranger och butiker som säljer allt från närproducerad olivolja och vinäger till stråhattar och bikinis.


Rekommenderade hotell
  • Blue Village Atlantica Aegean Park med All Inclusive, Bamseklubben, aktiviteter för ungdomar, träningspass för vuxna och stark miljöprofil
  • Blue Star-hotellen Atlantica Aegean Blue och Mikri Poli Rhodes med All Inclusive och kostnadsfria familjeaktiviteter
  • Vattenpark ingår på alla tre hotellen ovan, se hotelltexterna
  • Femstjärniga Blue Couples Atlantica Imperial Resort & Spa för vuxna utan barn
  • Holiday Villages Rhodes med All Inclusive, klätterbana och litet vattenland


Utflyktstips
  • Prova-på-dyk i vacker havsmiljö
  • Båttur till Marmaris i Turkiet med basarshopping
  • Dagsutflykt till Lindos och Rhodos stad
  • Fler förslag under fliken Utflykter i bilden här ovanför

Upptäck Rhodos med hyrbil
Redan hemifrån kan du boka prisvärda hyrbilspaket på 3–7 dagar för att smidigt ta dig runt på ön. Till Rhodos stad med sitt stora utbud av shopping och sevärdheter är det ungefär tre mil.

Kombinera med TEMA
TEMAs resa Vandring på Rhodos tar dig till undangömda trakter med blommor, berg och småbyar. Resan kan kombineras med en vecka i Kolymbia.

Visa mindre
Beräknad flygtid: 4 tim 5 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.
Transfer: Från flygplatsen till hotellen ca 45 min. Visa mer

Från flygplatsen till hotellen ca 45 min.

Busstransfer är ett tillval som kan förbokas hemifrån mot en kostnad. Guide möter på flygplatsen men medföljer inte i bussen.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell