BlueVillage
Bästa semestern – alltid vid stranden

Atlantica Aegean Park FFFF+

Modernt familjeparadis med All Inclusive

Pris från
6 279:-8 773:-
2014-10-19 från Köpenhamn i 8 dagar
Blue Village Atlantica Aegean Park ligger direkt vid Kolymbiastranden. Här bor du och din familj med All Inclusive i moderna rum på ett av våra mest uppskattade Blue Village. Du har dessutom fritt inträde till en vattenpark och det finns många aktiviteter för hela familjen att fylla dagarna med. Läs mer
Pris från
6 279:-8 773:-
2014-10-19 från Köpenhamn i 8 dagar

Blue Village Atlantica Aegean Park ligger direkt vid Kolymbiastranden. Här bor du och din familj med All Inclusive i moderna rum på ett av våra mest uppskattade Blue Village. Du har dessutom fritt inträde till en vattenpark och det finns många aktiviteter för hela familjen att fylla dagarna med.


Atlantica Aegean Park är näst intill klimatneutralt och maten som serveras är i största mån närproducerad. Ett smart val av boende för dig som är miljömedveten.

Aktiviteter för små och stora
Hotellet är ett paradis för barnfamiljen som vill ha ett stort utbud av aktiviteter. Här finns Bamseklubben och varje dag anordnas aktiviteter även för större barn och ungdomar kring huvudpoolen. Från snackbaren kan du koppla av i skuggan och samtidigt ha översikt över lekplatsen.

 Inte nog med det, här finns:

  • Poolaktiviteter för större barn och ungdomar
  • Aktivitetspool med piratskepp för de minsta
  • Babypool med skyddande soltak

Fritt inträde till vattenparken
Bor du på Blue Village Atlantica Aegean Park har du fritt inträde till vattenparken som ligger precis intill hotellet. Här finns vattenattraktioner för hela familjen. För de yngsta finns Jungle Friends som består av fyra vattenrutschkanor och Lazy River för barn i alla åldrar i sällskap av en vuxen. Det finns ytterligare sex vattenrutschkanor för alla över 12 år och 120 cm.

Förboka en strandnära lounge
Om du vill lyxa lite extra kan du förboka en av de strandnära, privata loungerna. Loungerna har kylskåp, soffa och bord. På gräsmattan utanför finns fyra privata solsängar. Beställ gärna något av mat- och dryckespaketen som hotellet erbjuder till din lounge

Välj hur du vill bo
Rummen på Atlantica Aegean Park ligger i fyra olika delar. I två av hotelldelarna finns premiumrum. I Premium Seaside-delen bor du närmast havet. Vill du bo med en känsla av exklusivitet väljer du Premiumdelen. Premiumbyggnaden ligger avskilt från övriga hotellet på andra sidan av promenadvägen. Här finns pool med nedsänkt poolbar och à la carte-restaurang.

Intill den stora huvudpoolen och aktivitetetpoolen ligger huvudbyggnaden och separata byggnader med både dubbelrum, familjerum och rymliga familjesviter, vissa av dem har direkt utgång till pool.
 

Grundpris: Plats i rum av vald typ med All Inclusive. Inträde till vattenparken.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell