Fritidsresors Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes FFFF+

Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes FFFF+

Högklassigt med All Inclusive

Pris från
5 308:- 8 658:-
2016-05-28 från Landvetter i 8 dagar
Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes i Kolymbia är en modern och komplett semesteranläggning där dagarna kan fyllas med aktiviteter, sport och avkoppling. All Inclusive ingår oavsett vilket boende du väljer och till stranden har du en kort promenad. Visa mer
Pris från
5 308:- 8 658:-
2016-05-28 från Landvetter i 8 dagar

Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes i Kolymbia är en modern och komplett semesteranläggning där dagarna kan fyllas med aktiviteter, sport och avkoppling. All Inclusive ingår oavsett vilket boende du väljer och till stranden har du en kort promenad.

På Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes finns allt från jacuzzi, gym, massage och underhållning till flera barer och restauranger. Hotellet består av flera delar. I mitten av området ligger äventyrslandet med high ropes-bana och en liten vattenpark.

På alla Blue Star-hotell finns:

  • Träningsprogram som du genomför på egen hand när det passar dig
  • Ett brett och varierat frukostutbud ingår eller kan köpas till
  • Aktiviteter för vuxna och barn 5 dagar i veckan
  • Lekhus, pyssel, aktiviteter samt barnpassning

Vin- och kaffebaren TASTE
I TASTE kan du köpa kvalitetskaffe, viner samt tilltugg och bakverk i miniformat. Allt serverat i en miljö med många vuxenpoäng.

Tropical – väldesignat, lugnt och avskilt 
Här bor du lugnt beläget med ett eget poolområde, poolbar, bufférestaurang och à la carte-restaurang. Rummen har genomtänkt design och passar familjer. Det finns familjerum med direkt utgång till pool och familjesvit med ett sovrum anpassat för barn. Bäst bor du i superiorrum där inredningsstandarden är högre och du har bla espressomaskin på rummet. Bor du här har du tillgång till eget poolområde och Deluxe-, relax- och aktivitetsdelarna.

Bo nära aktiviteter eller avkoppling
Centralt beläget i hotellområdet ligger aktivitetsdelen. Här bor du i antingen dubbelrum eller familjerum vid äventyrslandet och många av aktiviteterna. I relax-delen råder ett lugnare tempo och du kan vila ut vil områdets pool.

Deluxe – lite extra bekvämt
Vill du ha extra bekvämt väljer du att bo i De Luxe-delen. Här bor du med hög standard och egen villa med privat pool går att boka. Du som bor här äter frukost i restaurangen The Clubhouse. Här har du dessutom tillgång ett eget poolområde och Tropical-, relax- och aktivitetsdelarna.

Grundpris: Plats i vald typ av rum av vald typ, All Inclusive.

Visa mindre