Fritidsresors Blue Village FAMILY LIFE Aegean Park by Atlantica FFFF+

Blue Village FAMILY LIFE Aegean Park by Atlantica FFFF+

Modernt familjeparadis med All Inclusive

Pris från
7 873:-
2016-05-01 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar
Blue Village FAMILY LIFE Aegean Park by Atlantica ligger vid Kolymbiastranden. Här bor du på ett av våra mest uppskattade familjehotell med fritt inträde till vattenparken, familjeaktiviteter, sport och träning. All Inclusive med barnbuffé ingår. Visa mer
Pris från
7 873:-
2016-05-01 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar

Blue Village FAMILY LIFE Aegean Park by Atlantica ligger vid Kolymbiastranden. Här bor du på ett av våra mest uppskattade familjehotell med fritt inträde till vattenparken, familjeaktiviteter, sport och träning. All Inclusive med barnbuffé ingår.

Blue Village FAMILY LIFE Aegean Park by Atlantica är ett bra val för dig som tänker på miljön. Här bor du näst intill klimatneutralt och maten är i så stor mån det går närproducerad.

Blue Village FAMILY LIFE – bättre än någonsin!

  • Bamse Club, @611 och The Hangout utan kostnad
  • Ännu bättre träning och fler klasser
  • Vuxen- och barnbufféer samt à la carte med grekiska specialiteter
  • Professionell dag- och kvällsunderhållning
  • Vårt service- och aktivitetsteam är på plats alla dagar

Vattenpark och pooler för alla
En storfavorit hos både barn och vuxna är hotellets vattenpark. Här finns allt från snabba åk till minvattenlandet Junge Friends för yngre barn. Runt om på området finns pooler för alla smaker, allt från lite lugnare till aktivitetsfyllda och babypool med soltak.

Lekpark och bergshajk
Från snackbaren kan du koppla av i skuggan och samtidigt ha översikt över lekplatsen. En populär och utmanade aktivitet är att hajka upp för berget bakom hotellet.

Kaffe- och juicebar
I Thea's Coffee Shop säljs kaffe och olika färskpressade juicer.

Välj hur du vill bo
Rummen på Atlantica Aegean Park ligger i fyra olika delar. I Premium Seaside-delen bor du exklusivt närmast havet. Select Family-rummen ligger avskilt på andra sidan av en promenadväg och har eget poolområde (f.d Premiumdelen). Omkring det stora poolområdet ligger huvudbyggnaden och separata byggnader med både dubbelrum, familjerum och familjesviter.

Grundpris: Plats i rum av vald typ med All Inclusive. Inträde till vattenparken.

Visa mindre