HolidayVillage
Aktiv semester för alla åldrar

Holiday Village Rhodes FFFF+

Högklassigt med All Inclusive

Pris från
6 808:-8 508:-
2014-10-04 från Luleå i 8 dagar
Holiday Village Rhodes i Kolymbia är en modern och komplett semesteranläggning där dagarna kan fyllas med aktiviteter och avkoppling. All Inclusive ingår oavsett vilket boende du väljer och till stranden har du en kort promenad. Läs mer
Pris från
6 808:-8 508:-
2014-10-04 från Luleå i 8 dagar

Holiday Village Rhodes i Kolymbia är en modern och komplett semesteranläggning där dagarna kan fyllas med aktiviteter och avkoppling. All Inclusive ingår oavsett vilket boende du väljer och till stranden har du en kort promenad.


Hotellet består av flera delar med olika karaktär. Här finns allt från jacuzzi, gym, massage och underhållning till flera barer och restauranger. I mitten av området hittar du äventyrslandet med ”high ropes-bana” och vattenrutschkanor för stora och små. Hotellet har även ett eget aktivitetsteam. 

Tropical – väldesignat, lugnt och avskilt 
Tropical-delen ligger lugnt beläget med ett eget poolområde, poolbar, bufférestaurang och à la carte-restaurang. Rummen har genomtänkt design och passar familjer. Här kan du välja att bo i familjerum med direkt utgång till pool och familjesvit med ett sovrum anpassat för barn. Bäst bor du i superiorrum där inredningsstandarden är högre och du har detaljer som espressomaskin på rummet. Bor du i Tropical-delen har du tillgång till alla Holiday Village Rhodes faciliteter och hotelldelar.

Holiday Village – centralt nära aktiviteter
Centralt belägen i hotellområdet ligger Holiday Village-delen. Här bor du i dubbelrum eller familjerum vid äventyrslandet och många av aktiviteterna. Du kan även finna lugn vid relaxdelens pool. Bor du i Holiday Village-delen har du tillgång till aktivitets- och relax-delen på Holiday Village Rhodes.

De Luxe – lite extra bekvämt
Vill du ha extra bekvämt under din vistelse väljer du att bo i De Luxe-delen. Här bor du med hög standard och egen villa med privat pool går att boka. Du som bor här äter exklusivt frukost och middag i restaurangen The Clubhouse. Bor du i DeLuxe-delen har du tillgång till alla Holiday Village Rhodes faciliteter och hotelldelar.


Grundpris: Plats i vald typ av rum, familjesvit eller egen villa med All Inclusive.

 

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell