Fritidsresors Holiday Village Rhodes FFFF+

Holiday Village Rhodes FFFF+

Högklassigt med All Inclusive

Holiday Village Rhodes i Kolymbia är en modern och komplett semesteranläggning där dagarna kan fyllas med aktiviteter, sport och avkoppling. All Inclusive ingår oavsett vilket boende du väljer och till stranden har du en kort promenad. Visa mer

Holiday Village Rhodes i Kolymbia är en modern och komplett semesteranläggning där dagarna kan fyllas med aktiviteter, sport och avkoppling. All Inclusive ingår oavsett vilket boende du väljer och till stranden har du en kort promenad.


Hotellet består av flera delar med olika karaktär. I mitten av hotellområdet ligger äventyrslandet med ”high ropes-bana” och en liten vattenpark med kanor för stora och små. Hotellet har även ett eget aktivitetsteam som ordnar allt från bollsporter till lekar. Här finns dessutom allt från jacuzzi, gym, massage och underhållning till flera barer och restauranger.

Tropical – väldesignat, lugnt och avskilt 
Tropical-delen ligger lugnt beläget med ett eget poolområde, poolbar, bufférestaurang och à la carte-restaurang. Rummen har genomtänkt design och passar familjer. Här kan du välja att bo i familjerum med direkt utgång till pool och familjesvit med ett sovrum anpassat för barn. Bäst bor du i superiorrum där inredningsstandarden är högre och du har detaljer som espressomaskin på rummet. Bor du här har du tillgång till Tropicaldelens eget poolområde och De Luxe-, relax- och aktivitetsdelarna.

Holiday Village – centralt nära aktiviteter
Centralt belägen i hotellområdet ligger Holiday Village-delen. Här bor du i dubbelrum eller familjerum vid äventyrslandet och många av aktiviteterna. Du kan även finna lugn vid relaxdelens pool. Bor du i Holiday Village-delen har du tillgång till aktivitets- och relaxdelen på Holiday Village Rhodes.

De Luxe – lite extra bekvämt
Vill du ha extra bekvämt under din vistelse väljer du att bo i De Luxe-delen. Här bor du med hög standard och egen villa med privat pool går att boka. Du som bor här äter frukost och middag i restaurangen The Clubhouse. Här har du dessutom tillgång ett eget poolområde och Tropical-, relax- och aktivitetsdelarna.


Grundpris: Plats i vald typ av rum, familjesvit eller egen villa med All Inclusive.

 

Visa mindre