Resor till Rhodos

En av Greklands mest mångsidiga öar med gröna berg, långa stränder, antika ruiner och trendigt stadsliv. Välj boende i kategorier från Litet & familjärt till koncept som Blue Village för alla åldrar, Blue Couples för vuxna utan barn och Splash-hotell med vattenland.

En av Greklands mest mångsidiga öar med gröna berg, långa stränder, antika ruiner och trendigt stadsliv. Välj boende i kategorier från Litet & familjärt till koncept som Blue Village för alla åldrar, Blue Couples för vuxna utan barn och Splash-hotell med vattenland. Visa mindre
Beräknad flygtid: 4 tim 5 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Rhodos

 • Ixia
  Ixia
  Ixia

  Ixia

  Allsidig badort med lång strand, vattensporter och många restauranger en halvmil från Rhodos stad. Bland hotellen finns två Blue Star med familjeaktiviteter.

 • Rhodos stad
  Rhodos stad
  Rhodos stad

  Rhodos stad

  Staden som är drottningen av Rhodos lockar med långa stränder, shopping, kvällsliv och medeltidsatmosfär i gamla stan. Vårt breda hotellurval passar alla smaker och plånböcker.

 • Kolymbia
  Kolymbia
  Kolymbia

  Kolymbia

  Lugnt och strandnära, men ändå med så mycket att ge. Kolymbia är en grekisk semesterby i version två punkt noll. Du kopplar av på fräscha resorthotell med All Inclusive eller halvpension. Här finns familjekoncept som Blue Village och Blue Star men även ett femstjärnigt Blue Couples för vuxna utan barn.

 • Faliraki
  Faliraki
  Faliraki

  Faliraki

  Här finns en av Rhodos finaste sandstränder, en stor vatttenpark, restauranger och kvällsnöjen. Bo i kategorin Familjefynd eller på Splash-hotell med eget vattenland.

 • Kalithea
  Kalithea
  Kalithea

  Kalithea

  Ett fridfullt resmål strax söder om Rhodos stad. Här väntar barfotalyx i form av exklusiva resorthotell i kategorierna Spahotell, De Luxe och All Inclusive Beach.

 • Lindos
  Lindos
  Lindos

  Lindos

  Rhodos mest fotograferade småstad med vindlande gränder, vita hus och ett eget akropolis. Våra högklassiga hotell ligger vid stränderna strax utanför Lindos.

Till toppen av sidan