Resor till Samos

Våra Blue Village- och Blue Couples-hotell gör den gröna ön Samos ännu mer mångsidig. Här finns 240 små och stora stränder, charmiga byar där vinrankor klättrar över vitkalkade fasader och natursköna vandringsleder.
Beräknad flygtid: 4 tim 5 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.
Transfer: Från flygplatsen till första hotellstopp i Pythagorion ca 5 min. Visa mer

Från flygplatsen till första hotellstopp i Pythagorion ca 5 min.

Busstransfer är ett tillval som kan förbokas hemifrån mot en kostnad. Guide möter på flygplatsen med medföljer inte i bussen till hotellet. Transferbussen kan inte köra fram till hotellen i Pythagorion. Gästerna får gå sista sträckan. Bagaget transporteras till och från flygplatsen.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Samos

 • Pythagorion
  Pythagorion
  Pythagorion

  Pythagorion

  Den charmiga hamnen och de fina sandstränderna gör Pythagorion till Samos populäraste resmål. Bland våra många hotell finns ett familjevänligt Blue Village och ett Blue Couples för vuxna utan barn.

 • Vathi
  Vathi
  Vathi

  Vathi

  Öns största stad med bra fart på nöjeslivet, flera små stränder och en stark känsla av grekiskt vardagsliv.

 • Votsalakia
  Votsalakia
  Votsalakia

  Votsalakia

  Fridfull by på sydkusten med lång badstrand, genuina tavernor och gröna lantliga omgivningar. Här finns hotell med inriktningar från Familjefynd till Lugn & ro.

 • Kokkari
  Kokkari
  Kokkari

  Kokkari

  Fiskebyn som växt ut till en idyllisk badort med lång klapperstensstrand, småbutiker, smala gränder och många mysiga restauranger. Perfekt för en romantisk parsemester!