Resor till Sicilien

Medelhavets största ö lockar med badstränder, kulturhistoria, modebutiker och läcker italiensk mat. Du kan välja mellan sex resmål, bilrundresor, TEMA-resor och utvalda hotell i alla kategorier från Familjefynd till De Luxe.
Beräknad flygtid: 3 tim 40 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.
Transfer: Två övernattningar i Siracusa.

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Sicilien

 • Taormina
  Taormina
  Taormina

  Taormina

  Romantisk småstad på en klippa ovanför Naxosbukten. Med smala gränder, designbutiker och restauranger i bästa Bella Notte-stil. En linbana tar dig ner till de fina stränderna.

 • Giardini-Naxos
  Giardini-Naxos
  Giardini-Naxos

  Giardini-Naxos

  Småstad med sicilianskt vardagsliv, långa stränder, restauranger och kaffebarer. Välj mellan allt från charmiga små lägenhetshotell till Blue Star med familjeaktiviteter.

 • Letojanni
  Letojanni
  Letojanni

  Letojanni

  Badort med kilometerlång strand och avspänd atmosfär strax nedanför Taormina. Fisk- och skaldjursrestauranger som är kända långt utanför öns gränser.

 • Cefalu
  Cefalu
  Cefalu

  Cefalu

  En romantisk medeltidsstad där de charmiga gränderna är närmaste granne med en fin sandstrand. Trattorior, småbutiker och kulturminnesmärken finns i varje gathörn.

 • Siracusa
  Siracusa
  Siracusa

  Siracusa

  Bo rofyllt vid havet strax utanför Santa Lucias stad Siracusa, med dess antika ruiner, kyrkor, glassbarer och charmiga folkliv. Vi har både familjehotell med aktiviteter och ett hotell i kategorin De Luxe.

 • Taormina Mare
  Taormina Mare
  Taormina Mare

  Taormina Mare

  Badort vid stränderna nedanför klippan med den romantiska staden Taormina. Här kan du välja mellan flera strandnära hotell och till Taormina kommer du på fem minuter med linbana.