Fritidsresors Kap Verde

Resor till Kap Verde

Kap Verdes ändlösa stränder, solsäkra klimat och högklassiga hotell passar dig som vill koppla av och ”bara vara” på semestern. Du kan promenera i timtal längs ljusa stränder, plöja dina semesterböcker under palmerna, snorkla, äta dagsfärska skaldjur och göra spännande utflykter på land och till havs. Läs mer

Kap Verdes ändlösa stränder, solsäkra klimat och högklassiga hotell passar dig som vill koppla av och ”bara vara” på semestern. Du kan promenera i timtal längs ljusa stränder, plöja dina semesterböcker under palmerna, snorkla, äta dagsfärska skaldjur och göra spännande utflykter på land och till havs.

Fler och fler upptäcker att Kap Verde är perfekt även om du bara vill ta en veckas paus från vintermörkret. Eftersom tidsskillnaden inte är så stor behöver du heller inte bekymra dig om jetlag.

Öarna Boavista och Sal är våra magneter i Kap Verde. På båda öarna har vi Blue Village-anläggningar för alla åldrar och många andra moderna resorthotell med ett stort utbud av faciliteter och saker att göra. Ett av dem är hotellbyn Riu Touareg nära den orörda stranden Santa Monica på Boavista. Vill du ha nära till en liten stad med restauranger och smågator kan du välja Blue Star Oasis Salinas Sea i bra läge nära Santa Maria på Sal. 

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Kap Verde