All Inclusive Beach
Prisvärt, bekvämt, strandnära

Baobab Beach Resort FFFF+

Ett av Kenyas bästa All Inclusive-hotell

Högklassiga All Inclusive-hotellet Baobab Beach Resort ligger avskilt på en liten klippa vid Dianistranden och erbjuder en oslagbar utsikt över den ljusa sanden och det turkosfärgade havet strax där utanför. Läs mer

Högklassiga All Inclusive-hotellet Baobab Beach Resort ligger avskilt på en liten klippa vid Dianistranden och erbjuder en oslagbar utsikt över den ljusa sanden och det turkosfärgade havet strax där utanför.


Här finns det mesta för en härlig solsemester. Du behöver inte tänka på restaurangval eller på att ta med med dig plånboken, Baobab Beach Resort är nämligen ett av Kenyas bästa All Inclusive-hotell. Låt semesterlugnet börja!

Sandstrand, tennisbana och vattensporter

Sandstranden har du bara ett stenkast bort och du kan ägna dig åt tennis, volleyboll, fotboll, bordtennis, basket, dart, vattengymnastik och boccia på Baobab Beach Resort. Dessutom finns ett dyk- och vattensportcenter för dig som vill testa på vattenskidor, jetski, vindsurfning eller någon annan blöt sport.

Poolområde med utsikt över Indiska Oceanen
Hotellets huvudpoolområde har både poolbar har en fin utsikt över havet. Vill du ha ytterligare avkoppling kan du slappna av i en solstol under ett parasoll i trädgården eller unna dig ett besök i hotellets spa.

Tre hotelldelar
Baobab Beach Resort består av tre olika hotelldelar, var och en med ett eget poolområde och bufférestaurang. Du har tillgång till hotellets samtliga faciliteter, oavsett vilken del du bor i.

Mat, dryck och underhållning
I bufférestaurangerna serveras välfyllda och varierade bufféer med nytt tema varje kväll. Du kan själv välja i vilken av de tre bufférestaurangerna du vill äta.

I à la carte-restaurangen erbjuds du som gäst förmånliga priser på maten, bord reserveras i förväg.

Hotellets aktivitetsteam står för lekar och underhållning både dag- och kvällstid.


Grundpris: Plats i rum av vald typ. All Inclusive med alla måltider, måltidsdrycker, lokala drycker dag- och kvällstid samt vissa av hotellets aktiviteter.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell