Fritidsresors Maldiverna

Resor till Maldiverna

Välkommen till en tropisk drömvärld med turkosa laguner, vajande kokospalmer och overkligt vita stränder. Följ med till någon av våra maldivianska korallöar där du kan lägga undan skor och klocka under hela semestern. Läs mer

Välkommen till en tropisk drömvärld med turkosa laguner, vajande kokospalmer och overkligt vita stränder. Följ med till någon av våra maldivianska korallöar där du kan lägga undan skor och klocka under hela semestern.

Välj bland fyra atoller och olika hotellalternativ – från De Luxe till lite enklare strandbungalower. Oavsett vad du väljer, räkna med snorkling i världsklass och en semester utöver det vanliga.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Maldiverna

 • Ari Atoll
  Ari Atoll
  Ari Atoll

  Ari Atoll

  En av de större atollerna, där du väljer mellan hotell i kategorier från mellanklass till första klass.

 • Raa Atoll
  Raa Atoll
  Raa Atoll

  Raa Atoll

  Vårt hotell är beläget på en egen ö, inramad av vita stränder och ett stort korallrev. Här kan du koppla av med ayurvedabehandlingar och balinesisk aromaterapi.

 • Noonu Atoll
  Noonu Atoll
  Noonu Atoll

  Noonu Atoll

  Här blir paradisön Irufushi ditt hem under semestern. Närmare bestämt De Luxe-hotellet Iru Fushi Beach Resort & Spa.

 • North Male’ Atoll
  North Male’ Atoll
  North Male’ Atoll

  North Male’ Atoll

  Maldivernas centrala atoll där huvudstaden Male' ligger. Vårt femstjärniga hotell ligger på en paradisö, nära nog för dagsutflykter till huvudstaden.

 • Lhaviyani Atoll
  Lhaviyani Atoll
  Lhaviyani Atoll

  Lhaviyani Atoll

  Fina Kuredu Island Resort & Spa blir här ditt semesterparadis. Ön kan skryta med tre kilometer av vita stränder och en liten 6-håls golfbana.