Maldiverna

Res till Maldiverna om du vill uppleva en tropisk drömvärld med turkosa laguner, vajande kokospalmer och overkligt vita stränder. På någon av våra hotellöar lever du ett bortskämt barfotaliv med modernt designade faciliteter, sportmöjligheter, spa, pooler, snorkling och högklassiga restauranger. Inte konstigt att många väljer Maldiverna för sin bröllopsresa. Läs mer

Res till Maldiverna om du vill uppleva en tropisk drömvärld med turkosa laguner, vajande kokospalmer och overkligt vita stränder. På någon av våra hotellöar lever du ett bortskämt barfotaliv med modernt designade faciliteter, sportmöjligheter, spa, pooler, snorkling och högklassiga restauranger. Inte konstigt att många väljer Maldiverna för sin bröllopsresa.

Ett land av korall
På kartan ser Maldiverna ut som pyttesmå kaksmulor på en blå duk. Allt land är skapat av korallbildningar på en vulkanisk havsrygg och landets högsta punkt ligger bara drygt två meter över havet. Barriärrev skyddar öarna från vågor och bildar laguner med världens kanske bästa förutsättningar för snorkling.

Dykning och snorkling 
Många reser hit just för dykningen och snorklingen och oavsett var du väljer att bo så kommer du att möta en fantastisk undervattensvärld. Utrustning finns att hyra på alla öar och det finns också dykutbildningar för både nybörjare och proffs.

Resa till Maldiverna
Fritidsresor tar dig till Maldiverna med reguljärflyg som landar på den särskilda flygplatsön intill landets huvudstad Male. Därifrån tas du till din paradisö med sjöflygplan eller båt, beroende på avstånd. Vi har valt ut resorthotell i olika storlekar och prislägen, så att du lätt kan hitta något som passar dig.

Fyra ögrupper
Ari atoll – Välj mellan tre olika hotellöar med allt från prisvärda bungalower till femstjärniga hotell.
Lhaviyani atoll – Bo på Kuredu Island Resort & Spa med tre kilometer av vita stränder och en liten golfbana.
North Male atoll – Vårt femstjärniga hotell ligger på en paradisö, nära nog för dagsutflykter till huvudstaden Male.
Raa atoll – Här hittar du några av Maldivernas bästa dykplatser och kan nå dussintals orörda och obebodda rev och atoller.

 

 

Visa mindre