Resor till Maldiverna

Res till Maldiverna om du vill uppleva en tropisk drömvärld med turkosa laguner, vajande kokospalmer och overkligt vita stränder. På någon av våra hotellöar  lever du ett bortskämt barfotaliv med modernt designade faciliteter, sportmöjligheter, spa, pooler, snorkling och högklassiga restauranger. Inte konstigt att många väljer Maldiverna för sin bröllopsresa. Läs mer

Res till Maldiverna om du vill uppleva en tropisk drömvärld med turkosa laguner, vajande kokospalmer och overkligt vita stränder. På någon av våra hotellöar  lever du ett bortskämt barfotaliv med modernt designade faciliteter, sportmöjligheter, spa, pooler, snorkling och högklassiga restauranger. Inte konstigt att många väljer Maldiverna för sin bröllopsresa.

Ett land av korall
På kartan ser Maldiverna ut som pyttesmå kaksmulor på en blå duk. Allt land är skapat av korallbildningar på en vulkanisk havsrygg och landets högsta punkt ligger bara drygt två meter över havet. Barriärrev skyddar öarna från vågor och bildar laguner med världens kanske bästa förutsättningar för snorkling.

Resa till Maldiverna
Fritidsresor tar dig till Maldiverna med reguljärflyg som landar på den särskilda flygplatsön intill landets huvudstad Male’. Därifrån tas du till din paradisö med sjöflygplan eller båt, beroende på avstånd. Vi har valt ut resorthotell i olika storlekar och prislägen, så att du lätt kan hitta något som passar dig.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Maldiverna

 • Ari Atoll
  Ari Atoll
  Ari Atoll

  Ari Atoll

  Ari-atollen är en av Maldivernas största ögrupper. Här väljer du mellan tre olika hotellöar med lite olika inriktning och prislägen. Gemensamma nämnare är dock långgrunda turkosa laguner, många faciliteter, vajande kokospalmer och kritvita stränder. Välkommen till paradiset!

 • Lhaviyani Atoll
  Lhaviyani Atoll
  Lhaviyani Atoll

  Lhaviyani Atoll

  Fina Kuredu Island Resort & Spa blir här ditt semesterparadis. Ön kan skryta med tre kilometer av vita stränder och en liten 6-håls golfbana.

 • North Male’ Atoll
  North Male’ Atoll
  North Male’ Atoll

  North Male’ Atoll

  Maldivernas centrala atoll där huvudstaden Male' ligger. Våra fyrstjärniga hotell är belägna på två små paradisöar inom räckhåll för dagsutflykter till huvudstaden.

 • Raa Atoll
  Raa Atoll
  Raa Atoll

  Raa Atoll

  Hotellön Meedhupparu inramas av kritvita stränder, turkosblå laguner och ett cirkelformat snorklingsrev. Du kan koppla av med ayurveda och balinesisk aromaterapi.

 • Noonu Atoll
  Noonu Atoll
  Noonu Atoll

  Noonu Atoll

  På hotellön Irufushi väntar dig ett av Maldivernas mest exklusiva boenden. Med ayurvedaspa, gym, infinitypooler, stränder och fem eleganta restauranger – allt av samma höga klass.

Till toppen av sidan