Vi märker att du använder en äldre version av din webbläsare. För en bättre upplevelse av Fritidsresor.se rekommenderar vi att du uppdaterar till en modernare webbläsare. Här är några bra kostnadsfria alternativ 

Fritidsresors Maldiverna

Resor till Maldiverna

Res till Maldiverna om du vill uppleva en tropisk drömvärld med turkosa laguner, vajande kokospalmer och overkligt vita stränder. På någon av våra hotellöar  lever du ett bortskämt barfotaliv med modernt designade faciliteter, sportmöjligheter, spa, pooler, snorkling och högklassiga restauranger. Inte konstigt att många väljer Maldiverna för sin bröllopsresa. Läs mer

Res till Maldiverna om du vill uppleva en tropisk drömvärld med turkosa laguner, vajande kokospalmer och overkligt vita stränder. På någon av våra hotellöar  lever du ett bortskämt barfotaliv med modernt designade faciliteter, sportmöjligheter, spa, pooler, snorkling och högklassiga restauranger. Inte konstigt att många väljer Maldiverna för sin bröllopsresa.

Ett land av korall
På kartan ser Maldiverna ut som pyttesmå kaksmulor på en blå duk. Allt land är skapat av korallbildningar på en vulkanisk havsrygg och landets högsta punkt ligger bara drygt två meter över havet. Barriärrev skyddar öarna från vågor och bildar laguner med världens kanske bästa förutsättningar för snorkling.

Resa till Maldiverna
Fritidsresor tar dig till Maldiverna med reguljärflyg som landar på den särskilda flygplatsön intill landets huvudstad Male’. Därifrån tas du till din paradisö med sjöflygplan eller båt, beroende på avstånd. Vi har valt ut resorthotell i olika storlekar och prislägen, så att du lätt kan hitta något som passar dig.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Maldiverna

  • Ari Atoll

    Ari Atoll

    Ari-atollen är en av Maldivernas största ögrupper. Här väljer du mellan tre olika hotellöar med lite olika inriktning och prislägen. Gemensamma nämnare är dock långgrunda turkosa laguner, många faciliteter, vajande kokospalmer och kritvita stränder. Välkommen till paradiset!

  • Raa Atoll

    Raa Atoll

    Raa-atollen bjuder på paradisisk skönhet och några av Maldivernas bästa dykplatser. På den rofyllda lilla hotellön Meedhupparu finns atollens enda resort. Det ger dig tillgång till dussintals orörda och obebodda rev och atoller. All Inclusive ingår i resans pris.