Fritidsresors Mexico

Resor till Mexico

Välkommen till kokospalmer och långa vita stränder på Mayarivieran! Vi erbjuder tvåveckorsresor till mångsidiga Playa del Carmen och till den större staden Cancun. Du kan också kombinera med en vecka på Isla de Holbox, en ljuvligt orörd ö. Välj om du vill bo på resorthotell med All Inclusive eller på ett litet personligt hotell. Läs mer

Välkommen till kokospalmer och långa vita stränder på Mayarivieran! Vi erbjuder tvåveckorsresor till mångsidiga Playa del Carmen och till den större staden Cancun. Du kan också kombinera med en vecka på Isla de Holbox, en ljuvligt orörd ö. Välj om du vill bo på resorthotell med All Inclusive eller på ett litet personligt hotell.

Våra resmål ligger på Yucatanhalvön mot  Karibiska havet. Strax utanför kusten ligger fina korallrev att snorkla vid. Du kan också göra utflykter till mayatempel och solpyramider. 

Hitta rätt resmål!

  • Cancun med både stränder, shoppinggallerior och riktigt stadsliv inom räckhåll.
  • Playa del Carmen med  taquerior, kaffebarer, shoppingstråk och breda stränder.
  • Isla de Holbox – fridfull, bilfri ö med gator av sand, som gjord för avkoppling. Kombineras veckovis med Cancun eller Playa del Carmen.

All Inclusive och små hotell 
Fritidsresors Mexico har allt från enkla men prisvärda hotell till eleganta All Inclusive-anläggningar. På de sistnämnda ingår frukost-, lunch, och middagsbufféer, drycker, smårätter vid poolen och drinkar i barerna i resans grundpris. Liksom vattensporter och kvällsunderhållning. Väljer du ett hotell i vårt koncept RIU kan det till och med vara så att du får använda pooler, restauranger och annat på RIU-hotell som ligger intill.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Mexico