Fritidsresors Spanien

Resor till Spanien

Att resa till Spanien under vinterhalvåret är för de flesta detsamma som att resa till Kanarieöarna. Dessa klassiska charteröar har samma solsäkra klimat som alltid, men utvecklas snabbt. Nya vattenparker, tapasrestauranger och spahotell invigs. Moderna shoppinggallerior och trendiga beach clubs dyker upp. Samtidigt finns naturupplevelserna och det genuint kanariska runt hörnet. Läs mer

Att resa till Spanien under vinterhalvåret är för de flesta detsamma som att resa till Kanarieöarna. Dessa klassiska charteröar har samma solsäkra klimat som alltid, men utvecklas snabbt. Nya vattenparker, tapasrestauranger och spahotell invigs. Moderna shoppinggallerior och trendiga beach clubs dyker upp. Samtidigt finns naturupplevelserna och det genuint kanariska runt hörnet.

Våra kanariska öar

 • Fuerteventura – Kanarieöarnas längsta stränder, surfingparadis och bra fiskrestauranger.
 • Gran Canaria – sanddyner och All Inclusive-hotell, shopping, klubbar och bergsvandringar. Här finns allt!
 • Lanzarote – unik natur och smakfull arkitektur vid sidan av stränder och stora pooler.
 • Teneriffa – äventyrsparken Siam Park, shopping och nöjen. Men också grön natur att vandra i.
 • La Palma – en ö för naturälskare, med vandringsleder genom vulkanlandskap och lagerskogar
 • La Gomera – grönt och idylliskt, lavastränder och genuina restauranger

 
Hotell för alla smaker


Weekend eller 10 dagar

Missa inte att du även kan boka friare reslängder till Kanarieöarna. Överraska din partner med en långweekend onsdag till söndag. Eller förläng din tid i solen genom att resa tio dagar till Kanarieöarna.

Kombinera med TEMA
Du kan kombinera din sol-och-bad-vecka med någon av TEMAs resor:


Klicka vidare för att hitta din favorit bland Kanarieöarna!

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Spanien

 • Teneriffa

  Teneriffa

  Den största av Kanarieöarna med stränder, shopping, nöjen, vattenparken Siam Park och den mäktiga vulkanen Teide. Bland våra koncepthotell finns familjevänliga Blue Star och Sensimar för dig som reser utan barn.

 • Fuerteventura

  Fuerteventura

  Här hittar du Kanarieöarnas längsta stränder, surfingparadis och bra fiskrestauranger. Du kan välja bland hotell med stora pooler, relaxzoner och träningsmöjligheter. Alla i bästa läge mitt på eller nära stranden.

 • Lanzarote

  Lanzarote

  Lanzarote är med sin unika vulkaniska natur och smakfulla arkitektur en ö att uppleva. Samtidigt har du nära till sandstränder, pittoreska småbåtshamnar, modebutiker, nattklubbar och trendiga restauranger.