Resor till Gran Canaria

Ön som blir fräschare, trendigare och mer mångsidig för varje år. Välj mellan en mängd resmål med allt från vårt familjevänliga Blue Village till eleganta spahotell och små hotellpärlor.
Beräknad flygtid: 5 tim 45 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda
Transfer: Från flygplatsen till första hotellstopp i Puerto de Mogan ca 1 tim, 15 min. Visa mer

Från flygplatsen till första hotellstopp i Puerto de Mogan ca 1 tim, 15 min.

Transfer är ett tillval som kan förbokas hemifrån mot en kostnad. Guide möter på flygplatsen men medföljer inte under transfern.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Gran Canaria

 • Maspalomas
  Maspalomas
  Maspalomas

  Maspalomas

  Ett avstressande och lummigt område på sydkusten. Nära strand, golfbana och de berömda sanddynerna kan du välja boende från De Luxe till familjevänliga Blue Star.

 • Bahia Feliz
  Bahia Feliz
  Bahia Feliz

  Bahia Feliz

  Fritidsresors ”egen” ort på Gran Canaria, där vårt Blue Village Bahía Feliz tar emot dig med barnklubbar, aktiviteter, underhållning, restauranger och ett elegant fitness- och spacenter.

 • Playa del Ingles
  Playa del Ingles
  Playa del Ingles

  Playa del Ingles

  Gran Canarias första stora badresmål på den solsäkra sydkusten. Här finns massor att välja på vare sig du söker shopping, restauranger, nöjesliv eller långa sandstränder.

 • Playa Taurito
  Playa Taurito
  Playa Taurito

  Playa Taurito

  Vänlig grannby till Puerto de Mogan med högklassiga All Inclusive-boenden. Däribland ett Splash-hotell med vattenland och ett Blue Couples för vuxna utan barn.

 • Puerto Rico
  Puerto Rico
  Puerto Rico

  Puerto Rico

  Ett klassiskt charterresmål med strand och yachthamn i en dalgång. Här kan du välja mellan allt från små prisvärda lägenhetshotell till storfavoriten Revoli Playa.

 • Amadores
  Amadores
  Amadores

  Amadores

  Varva ner på en av öns finaste stränder. Amadores är ett mindre resmål med en ljus sandstrand och promenadavstånd till Puerto Rico.

 • Las Meloneras
  Las Meloneras
  Las Meloneras

  Las Meloneras

  Ett modernt formgivet resmål på Gran Canarias sydkust, nära Maspalomas sanddyner. Här kan du bo på femstjärnigt spahotell.

 • Puerto de Mogan
  Puerto de Mogan
  Puerto de Mogan

  Puerto de Mogan

  Blomsterprydda gränder, vita hus och en mysig småbåtshamn får denna småstad att se ut som tagen direkt ur ett vykort. Med oss kan du bo mitt i hamnen.

 • San Agustin
  San Agustin
  San Agustin

  San Agustin

  Ett mångsidigt men ändå harmoniskt badresmål med två långgrunda stränder och promenadväg till Playa del Ingles. Bland hotellen finns ett Blue Couples för vuxna utan barn.

 • Arguineguin
  Arguineguin
  Arguineguin

  Arguineguin

  Trivsamt resmål på den solsäkra sydkusten. Du kan bo i det genuina gamla fiskeläget Arguineguin elller nära den kända Anfistranden med sin ljusa importerade sand.

 • Las Palmas
  Las Palmas
  Las Palmas

  Las Palmas

  Kombinera sol och bad med storstadspuls och kultur. Las Palmas lockar med allt från konserter och museer till tapasbarer, shopping och en tre kilometer lång strand.

 • Fataga
  Fataga
  Fataga

  Fataga

  Pittoresk by bland bergen i ”De tusen palmernas dal”. Du bor på ett litet genuint hotell och kan vandra, cykla, rida och njuta av naturen.

 • Arucas
  Arucas
  Arucas

  Arucas

  Charmig småstad med saluhall och trevliga gränder. Här bor du på vårt unika La Hacienda del Buen Suceso, ett romantiskt landsbygdshotell på Kanarieöarnas äldsta hacienda.