Fritidsresors Arguineguin

Resor till Arguineguin

Arguineguin är ett resmål där du snabbt går ner i varv och har nära till en hel del restauranger, småbutiker och vackra promenadstråk vid havet. Klimatet är bland öns bästa och med oss kan du bo i lägenhet mitt i byn. Läs mer

Arguineguin är ett resmål där du snabbt går ner i varv och har nära till en hel del restauranger, småbutiker och vackra promenadstråk vid havet. Klimatet är bland öns bästa och med oss kan du bo i lägenhet mitt i byn.

I den skyddade hamnen i Arguineguin ligger fiskebåtarna tätt. Strax intill finns de mest genuina kvarteren där lokalbefolkning och besökare samsas på restauranger med mysig atmosfär och kanariska specialiteter – inte minst dagsfärsk fisk! 

Marknad och shoppingcenter
Varje tisdag förmiddag kan du gå på marknad i Arguineguin. Vid huvudgatan finns shoppingcentret La Marea med märkeskläder, skor och spanska delikatesser.

Flera stränder
I gamla Arguineguin finns små lavastränder där man absolut kan ta ett dopp men få ligger och solar hela dagen. En halv kilometer västerut ligger den större stranden i Patalavaca och ytterligare en kilometer bort väntar den fina Anfistranden med ljus sand som importerats från Bahamas.

Förboka hyrbil hemifrån
Med hyrbil tar du dig lätt till bergsbyar, golfbanor, vattenparker och den spännande storstaden Las Palmas. Under länken kan du läsa mer om Fritidsresors prisvärda hyrbilspaket för 3–7 dagar.

Utflyktstips

  • En heldag i djurparken Palmitos Park
  • Ötur med marknad och De tusen palmernas dal
  • Jeep- och kamelsafari
  • Gran Canarias smaker, med fokus på närodlat och vin
Visa mindre

Beräknad flygtid:

5 tim 45 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.

Transfer:

Boka transferbuss eller boka en egen taxi som tar dig direkt till hotellet. Visa mer

Boka transferbuss eller boka en egen taxi som tar dig direkt till hotellet.

Boka transferbuss till hotellet
Ca 1 timme med buss från Gran Canarias flygplats till första hotellstopp i Arguineguin. Bussen stannar oftast vid flera hotell och transfertiden kan därför variera.

Boka egen taxi direkt till hotellet
Boka en egen taxi för 1–3 personer (inklusive barn under 2 år) som direkt tar dig till hotellet från flygplatsen. Information om restid till varje hotell kan inte lämnas. Bilbarnstolar i taxibilar är ovanligt och kan inte bokas.

Visa mindre