Resor till Bahia Feliz

På vårt Blue Village Bahia Feliz på Gran Canaria får alla i familjen ut det de vill ha av semestern. Här finns stora poolområden, tennisbanor, barnklubbar, restauranger och vilstolar under palmerna. Välj mellan flera boendealternativ och boka All Inclusive eller halvpension om du vill förenkla semesterlivet. Läs mer

På vårt Blue Village Bahia Feliz på Gran Canaria får alla i familjen ut det de vill ha av semestern. Här finns stora poolområden, tennisbanor, barnklubbar, restauranger och vilstolar under palmerna. Välj mellan flera boendealternativ och boka All Inclusive eller halvpension om du vill förenkla semesterlivet.

Blue Village Bahia Feliz är en semesterby med mycket grönska vid havet på Gran Canarias sydöstra kust. Härifrån är det inte långt till San Agustin och Playa del Ingles.


På Blue Village Bahia Feliz finns:

Direkt vid havet
När du vill bada väljer du mellan den lilla stenstranden och flera poolområden. Du kan hyra en vindsurfingbräda, vara med i olika poolsporter eller spela beachvolleyboll.


Ett Blue Village, många boendealternativ
  • Playa Feliz, modernt designade lägenheter
  • Tres Vidas, lägenheter med plats för sex personer
  • Las Pitas, prisvärt och omgivet av grönska
  • Poolområden, restauranger och andra faciliteter har du tillgång till var du än bor


Shopping och restauranger
Inom området finns det lilla centret Plaza Canaria, med flera restauranger runt ett torg och ett tiotal småbutiker. Mer av shoppingbasarer och restauranger finns i Playa del Ingles, dit du enkelt tar dig med buss eller taxi. Lika lätt är det att åka till shoppingcentret Atlantico i Vecindario.


Utflyktstips
  • En heldag i djurparken Palmitos Park
  • En heldag i vattenlandet Aqualand
  • Jeep- och kamelsafari, äventyr för hela familjen
  • Snorkling med instruktörer
  • Lilla ö-turen med Las Palmas och grottbyar
  • Läs mer under fliken Utflykter i bilden här ovanför

Förboka hyrbil hemifrån
Med hyrbil tar du dig lätt till allt från bergens vandringsleder till golfbanor, vattenparker och charmiga småstäder. Redan hemifrån kan du beställa en hyrbil för 3–7 dagar.

Visa mindre
Beräknad flygtid: 5 tim 45 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.
Transfer: Från flygplatsen till första hotellstopp i Bahia Feliz ca 20–25 min. Visa mer

Från flygplatsen till första hotellstopp i Bahia Feliz ca 20–25 min.

Transfer är ett tillval som kan förbokas hemifrån mot en kostnad. Guide möter på flygplatsen men medföljer inte under transfern.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell