Fritidsresors Blue Village Orquidea FFFF

Blue Village Orquidea FFFF

Med Bahia Feliz bästa läge

Pris från
2 583:- 6 483:-
2015-11-25 från Landvetter i 8 dagar
Orquidea har ett mycket centralt läge inom Blue Village Bahia Feliz. Här hittar du restauranger, barer, det stora poolområdet, scenunderhållningen och många av de aktiviteter som erbjuds i semesterbyn. Visa mer
Pris från
2 583:- 6 483:-
2015-11-25 från Landvetter i 8 dagar

Orquidea har ett mycket centralt läge inom Blue Village Bahia Feliz. Här hittar du restauranger, barer, det stora poolområdet, scenunderhållningen och många av de aktiviteter som erbjuds i semesterbyn.

Det centrala läget gör att du har nära till allt Blue Village Bahia Feliz har att erbjuda.

Bamseklubb och Thea's Coffee Shop & Juice Bar
På Blue Village Bahia Feliz finns bland annat Bamseklubben, lekplats och ett stort poolområde. På kvällarna är det olika shower med skandinaviska artister.

Vid Playa Feliz ligger Thea’s Coffee Shop & Juice Bar där du köper bra kaffe, färskpressade juicer, sallader och minibakverk.

Blue Village – Sportigare än någonsin
På Orquidea finns aktiviteter och träning för hela familjen:

  • Träningspass i samarbete med världskända gruppträningsföretaget Les Mills
  • Vattengympa, fotboll och volleyboll
  • Simskola samt Plask & Lek under högsäsong
  • Orquidea Club Spa med gym och 25-metersbassäng
  • Crawlkurs för vuxna under högsäsong

...och mycket mer.

Välj hur du vill bo
På Orquidea finns rum och sviter som passar både par och stora familjer. Väljer du premiumrum så får du högre inredningsstandard, vissa rum har stor balkong med solsängar och vissa har havsutsikt. Väljer du ett designrum bor du med bästa läge i ett rum där planering och inredning har nordiska familjers semesterbehov i fokus.

Boka halvpension eller All Inclusive
Frukost ingår och du kan boka till halvpension med middagsbuffé eller All Inclusive. Frukosten serveras på Orquidea. Förboka måltiderna hemifrån så äter barn som är under 13 år utan kostnad.

Om du reser över jul och nyår
Julmiddag 25/12 och nyårsmiddag ingår för All Inclusive-gäster och finns som tillval för övriga gäster (bokas på plats). Har du bokat halvpension serveras lunch istället för middag dessa dagar.

Grundpris: Plats i rum av vald typ, frukostbuffé.

Visa mindre