Resor till Maspalomas

Maspalomas på södra Gran Canaria är ett stort resmål som tack vare sina många palmer och låga byggnader känns lugnt och avslappnat. Du bor granne med en av öns bästa golfbanor och med Maspalomasöknens guldgula sanddyner. Bland hotellen finns både De Luxe och hotell med familjefokus. Läs mer

Maspalomas på södra Gran Canaria är ett stort resmål som tack vare sina många palmer och låga byggnader känns lugnt och avslappnat. Du bor granne med en av öns bästa golfbanor och med Maspalomasöknens guldgula sanddyner. Bland hotellen finns både De Luxe och hotell med familjefokus.

Stranden i Maspalomas är en av Gran Canarias längsta stränder och leder ända till Playa del Ingles. Solstolar och strandservice hittar du på den långgrunda stranden närmast det 65 meter höga fyrtornet Faro de Maspalomas som är ett känt landmärke. Längre ut längs sanddynerna solar man på sin egen handduk eller promenerar i vattenbrynet.

Restauranger och shopping
Det finns en handfull restauranger att välja mellan, ännu fler hittar du i Playa del Ingles som ligger bara några minuter bort med taxi eller buss. Eller i Las Meloneras, där du förutom restauranger också hittar en hel del märkesbutiker.


Rekommenderade hotell
  • Blue Star Maspalomas Princess, med kostnadsfria aktiviteter för hela familjen
  • Seaside Hotel Palm Beach, De Luxe, vårt bästa hotell på Gran Canaria
  • Koala i kategorin Familjefynd

Golf
Gran Canaria är ett av Europas bästa golfresmål och en av de finaste klubbarna, Campo de Golf Maspalomas, ligger mellan sanddynerna och centrala Maspalomas.


Utflyktstips
  • En heldag i djurparken Palmitos Park
  • Lilla öturen med med Las Palmas
  • Jeep- och kamelsafari
  • Snorkling med instruktörer
  • Läs mer under fliken Utflykter i bilden här ovanför


Förboka hyrbil hemifrån
Med hyrbil tar du dig lätt till allt från bergens vandringsleder till golfbanor, vattenparker och charmiga småstäder. Redan hemifrån kan du beställa en hyrbil för 3-7 dagar.

Visa mindre
Beräknad flygtid: 5 tim 45 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.
Transfer: Buss från flygplatsen till första hotellstopp i Maspalomas ca 45 min. Visa mer

Buss från flygplatsen till första hotellstopp i Maspalomas ca 45 min.

Busstransfer är ett tillval som kan förbokas hemifrån mot en kostnad. Reseledare möter på flygplatsen men medföljer inte i bussen.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell