Fritidsresors Maspalomas
S?k pris och boka resa

Resor till Maspalomas

Maspalomas på södra Gran Canaria är ett stort resmål som tack vare sina många palmer och låga byggnader känns lugnt och avslappnat. Du bor granne med en av öns bästa golfbanor och med Maspalomasöknens guldgula sanddyner. Bland hotellen finns två familjevänliga Blue Star och ett femstjärnigt De Luxe. Läs mer

Maspalomas på södra Gran Canaria är ett stort resmål som tack vare sina många palmer och låga byggnader känns lugnt och avslappnat. Du bor granne med en av öns bästa golfbanor och med Maspalomasöknens guldgula sanddyner. Bland hotellen finns två familjevänliga Blue Star och ett femstjärnigt De Luxe.

Stranden i Maspalomas är en av Gran Canarias längsta och leder ända till Playa del Ingles. Solstolar och strandservice hittar du på den långgrunda stranden närmast det 65 meter höga fyrtornet Faro de Maspalomas, som är ett känt landmärke. Längre ut längs sanddynerna solar man på sin egen handduk eller promenerar i vattenbrynet.

Restauranger och shopping
Det finns en handfull restauranger att välja mellan, ännu fler hittar du i Playa del Ingles som ligger bara några minuter bort med taxi eller buss. Eller i Las Meloneras, där du förutom restauranger också hittar en hel del märkesbutiker.

Rekommenderade hotell

  • Blue Star-hotellen Maspalomas Princess och Dunas Maspalomas, båda med stora poolområden och kostnadsfria familjeaktiviteter
  • Lägenhetshotellet Koala i kategorin Familjefynd
  • Femstjärniga Seaside Grand Hotel Residencia i kategorin De Luxe


Golfresor

Gran Canaria är populärt bland golfspelare och en av de bästa banorna, Campo de Golf Maspalomas, ligger mellan sanddynerna och centrala Maspalomas. Genom vårt samarbete med Golfresan.se kan du boka resa och greenfee i samma prisvärda paket. Läs mer om golfresorna under länken.

Utflyktstips

  • En dag i djurparken Palmitos Park
  • Pirates of the Atlantic, heldag på sjörövarskepp med skattjakt, ansiktsmålning och bad
  • Lilla öturen med med Las Palmas
  • Jeep- och kamelsafari


Förboka hyrbil hemifrån

Med hyrbil tar du dig lätt till bergsbyar, golfbanor, vattenparker och den spännande storstaden Las Palmas. Under länken kan du läsa mer om Fritidsresors prisvärda hyrbilspaket för 3–7 dagar.

 

Visa mindre

Beräknad flygtid:

5 tim 45 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.

Transfer:

Från flygplatsen till första hotellstopp i Maspalomas ca 45 min. Visa mer

Från flygplatsen till första hotellstopp i Maspalomas ca 45 min.

Transfer är ett tillval som kan förbokas hemifrån mot en kostnad. Guide möter på flygplatsen men medföljer inte under transfern.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell