IFA Continental Hotel FFF+

Prisvärd All Inclusive med bra läge

På IFA Continental Hotel bor du med ett bra läge i Playa del Ingles, alldeles nere vid havet och strandpromenaden med busstationen och shoppingcentret Tropical runt hörnet. En liten längre promenad tar dig till San Agustins centrum. Läs mer

På IFA Continental Hotel bor du med ett bra läge i Playa del Ingles, alldeles nere vid havet och strandpromenaden med busstationen och shoppingcentret Tropical runt hörnet. En liten längre promenad tar dig till San Agustins centrum.


Vid det imponerande tropiska poolområdet med vattenfall har du alla möjligheter att njuta av din semester. Här finns två pooler, den ena uppvärmd från november till april, och för familjens yngsta finns barnpool och en liten lekplats.

Skulle du tröttna på att bara sola och bada mellan måltiderna så erbjuder IFA Continental en massa möjligheter att aktivera dig med.

Vad sägs om...
- Fotboll, handboll och basket
- Volleyboll och vattenpolo
- Träningslokaler och bastu
- Boule, dart och biljard

Vill du verkligen koppla av och unna dig något extra så rekommenderar vi relaxavdelningen med bastu, massage, skönhetsbehandlingar och olika terapeuetiska behandlingar. Prova en chokladbehandling med peeling och massage.


Grundpris: Plats i dubbelrum, All inclusive.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell