Fritidsresors San Agustin

Resor till San Agustin

San Agustin ser ut som en liten villastad med byggnader i ljusa färger, frodiga palmer och blommande bougainvillea. Till det livligare Playa del Ingles kan du promenera längs strandpromenaden. På stilrena Blue Couples IFA Beach är det bekvämt och barnfritt. Läs mer

San Agustin ser ut som en liten villastad med byggnader i ljusa färger, frodiga palmer och blommande bougainvillea. Till det livligare Playa del Ingles kan du promenera längs strandpromenaden. På stilrena Blue Couples IFA Beach är det bekvämt och barnfritt.

San Agustin har gott om restauranger och nöjesställen, men kvällslivet når aldrig samma vända-på-dygnet-nivå som i Playa del Ingles.

Strandpromenad till Playa del Ingles
Från San Agustin kan du följa en strandpromenad utmed Atlanten till Playa del Ingles. Därifrån kan du sedan fortsätta gå på stranden ända bort till Maspalomas böljande sanddyner och vidare ända till Las Meloneras.

Parhotell direkt vid stranden
Två långgrunda stränder med finkornig lavasand kantar San Agustin. Precis intill strandpromenaden och den ena av stränderna ligger vårt hotell Blue Couples IFA Beach med stilren inredning. Hotellet passar vuxna som reser utan barn och flera kvällar i veckan är det livemusik eller annan underhållning.

Golf
Gran Canaria är ett av Europas bästa golfresmål och till en av de finaste klubbarna, Campo de Golf Maspalomas, är det bara cirka tio minuter med bil.


Utflyktstips
  • Stora ö-turen med botaniska trädgården och pinjemadonnan i Teror
  • En heldag i djurparken Palmitos Park
  • Helikoptertur, se öns omväxlande natur från ovan
  • Läs mer under fliken Utflykter i bilden här ovanför

Förboka hyrbil hemifrån
Med hyrbil tar du dig lätt till allt från bergens vandringsleder till golfbanor, vattenparker och charmiga småstäder. Redan hemifrån kan du beställa en hyrbil för 3-7 dagar.

Visa mindre

Beräknad flygtid:

5 tim 45 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda

Transfer:

Från flygplatsen i Las Palmas till första hotellstopp i San Agustin ca 30–40 min. Visa mer

Från flygplatsen i Las Palmas till första hotellstopp i San Agustin ca 30–40 min.

Transfer är ett tillval som kan förbokas hemifrån mot en kostnad. Guide möter på flygplatsen men medföljer inte under transfern.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell