Fritidsresors Kanarieöarna

Resor till Kanarieöarna

Kanarieöarna förnyas ständigt. Nya vattenparker, tapasrestauranger och spahotell invigs. Moderna shoppinggallerior tävlar om uppmärksamheten med trendiga beach clubs. Vårt stora urval av resmål och hotell gör det lätt att hitta något som stämmer med just din semesterdröm. Läs mer

Kanarieöarna förnyas ständigt. Nya vattenparker, tapasrestauranger och spahotell invigs. Moderna shoppinggallerior tävlar om uppmärksamheten med trendiga beach clubs. Vårt stora urval av resmål och hotell gör det lätt att hitta något som stämmer med just din semesterdröm.

Blue Village, våra bästa semesterbyar för familjer, har många nya aktiviteter och faciliteter för alla åldrar. Här bor du vid stranden och har stora poolområden, spa och träningsmöjligheter inom bekvämt räckhåll. Bamseklubben och aktiviteter för skolbarn och tonåringar finns också. Dessutom har vi smarta måltidspaket som du själv väljer. Blue Village hittar du i Playa Paraiso på Teneriffa, Playa Blanca på Lanzarote och Bahia Feliz på Gran Canaria.

Men du hittar även Blue Couples-hotell som är särskilt designade för par, femstjärniga De Luxe, Splash-hotell med egna vattenland och enkla men prisvärda alternativ i kategorin Billigt & bra.

Vill du uppleva extra mycket kan du kombinera en sol- och badvecka med någon av TEMAs upplevelseresor Lanzarote – till fots och på cykelTeneriffa – en egen kontinent eller Vandring på Teneriffa och La Gomera.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Kanarieöarna

 • Gran Canaria
  Gran Canaria
  Gran Canaria

  Gran Canaria

  Ön som blir fräschare, trendigare och mer mångsidig för varje år. Välj mellan en mängd resmål med allt från vårt familjevänliga Blue Village till eleganta spahotell och små hotellpärlor.

 • Teneriffa
  Teneriffa
  Teneriffa

  Teneriffa

  Den största av Kanarieöarna med stränder, shopping, nöjen, vattenparken Siam Park och den mäktiga vulkanen Teide. Bland våra koncepthotell finns ett familjevänligt Blue Village, ett Blue Couples för vuxna utan barn och ett exklusivt Sensatori.

 • Lanzarote
  Lanzarote
  Lanzarote

  Lanzarote

  Lanzarote är med sin unika vulkaniska natur och smakfulla arkitektur en ö att uppleva. Samtidigt har du nära till sandstränder, pittoreska småbåtshamnar, modebutiker, nattklubbar och trendiga restauranger.

 • La Palma
  La Palma
  La Palma

  La Palma

  Den kanske allra mest natursköna av Kanarieöarna, med vandringsleder i gröna berg, bananodlingar, lavastränder och charmiga småstäder. Du flyger via Teneriffa.

 • La Gomera
  La Gomera
  La Gomera

  La Gomera

  En grön och idyllisk kanarieö sydväst om Teneriffa, där flyget landar. Här kan du vandra i Garajonays lagerskog, bada vid små lavastränder och äta romantiska måltider med utsikt över Atlanten.

Till toppen av sidan