Fritidsresors H10 Taburiente Playa FFFF

H10 Taburiente Playa FFFF

Alla rum har havsutsikt

Pris från
4 348:- 8 948:-
2015-03-15 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar
H10 Taburiente Playa i Los Cancajos på ön La Palma är ett välskött hotell med internationell atmosfär nära bad, restauranger och barer. På hotellet finns pool och olika aktiviteter som till exempel tennis. Visa mer
Pris från
4 348:- 8 948:-
2015-03-15 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar

H10 Taburiente Playa i Los Cancajos på ön La Palma är ett välskött hotell med internationell atmosfär nära bad, restauranger och barer. På hotellet finns pool och olika aktiviteter som till exempel tennis.

Detta är ett hotell att ladda om på, under hela semestern eller mellan dina vandringar och utflykter på gröna La Palma. Det bästa är kanske närheten till havet. Poolområdet är vänt ut mot klipporna och Atlanten. Och alla rum har havsutsikt!

Tennis, massage och uppvärmd pool
På Taburiente Playa hittar du multisportbana, tennisbana, minigolf, pingis, biljard och bastu. Du kan även boka tid för massage, vilket kan vara skönt efter en dags vandring.

Poolområdet ligger ut mot havet och har två pooler, varav en är uppvärmd. Och för barnen finns separat barnpool och lekplats.

Frukostbuffé, halvpension eller All Inclusive
Frukostbuffé ingår och du kan boka till halvpension med middagsbuffé eller All Inclusive. Taburiente Playa har tre barer. Förutom poolbaren La Choza och lobbybaren kan du besöka Taburiente Bar Salón med livemusik några kvällar i veckan.

Grundpris: Plats i dubbelrum, frukostbuffé. Julmiddag 25/12 och nyårsmiddag ingår.

Visa mindre