Resor till Menorca

Menorca kan inte bara stoltsera med hundratals turkosa badvikar. Den gröna ön ligger också i topp när det gäller miljöfokus. Fritidsresor har hotell för både soltörstande familjer, naturdyrkare och dig som gillar att cykla, vandra eller snorkla.

Menorca kan inte bara stoltsera med hundratals turkosa badvikar. Den gröna ön ligger också i topp när det gäller miljöfokus. Fritidsresor har hotell för både soltörstande familjer, naturdyrkare och dig som gillar att cykla, vandra eller snorkla. Visa mindre
Beräknad flygtid: 3 tim 40 min.Tid beräknad från Stockholm/Arlanda

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Menorca

 • Arenal d'en Castell
  Arenal d'en Castell
  Arenal d'en Castell

  Arenal d'en Castell

  Bo på Splash-hotell med eget vattenland och All Inclusive. I havsviken kan man surfa, snorkla eller paddla kajak.

 • Cala Galdana
  Cala Galdana
  Cala Galdana

  Cala Galdana

  Hästskoformad badvik med vit sand och turkost vatten. Bra fiskrestauranger i hamnen, spahotell designade för två och villor med egen pool.

 • Cala Santandria
  Cala Santandria
  Cala Santandria

  Cala Santandria

  Vit och mjuk sandstrand i en liten vik strax söder om staden Ciutadella. För dig som vill ha en både-och-semester med stadskänsla, strandliv och ren natur.

 • Cala'n Bosch
  Cala'n Bosch
  Cala'n Bosch

  Cala'n Bosch

  Öns största badort med två långgrunda badvikar och en marina kantad av restauranger. Bland boendealternativen finns Blue Star-hotell med familjeaktiviteter, exklusiva hotell, prisvärda hotell med parfokus och villor med egen pool.

 • Mahon
  Mahon
  Mahon

  Mahon

  Äkta stadskänsla med kolonialhus, skaldjursrestauranger och kaffebarer. Koppla av med god mat och sköna dagar vid poolen på hotell strax utanför stan.

 • Punta Prima
  Punta Prima
  Punta Prima

  Punta Prima

  Vid en fin strand i öns sydöstra hörn kan du koppla av på våra högklassiga resorthotell. Med buss eller taxi når du lätt staden Mahon.

 • Son Bou
  Son Bou
  Son Bou

  Son Bou

  Populär badort vid Menorcas längsta strand. Du kan bo i lyxig villa med egen pool och plats för många. Eller på familjehotell vid stranden.

 • Es Canutells
  Es Canutells
  Es Canutells

  Es Canutells

  Liten badvik där du får en prisvärd allt-i-ett-semester på familjeresorten Suneo Club Mar de Menorca.

Till toppen av sidan