Resor till Menorca

Menorca kan inte bara stoltsera med hundratals turkosa badvikar. Den gröna ön ligger också i topp när det gäller miljöfokus. Fritidsresor har hotell för både soltörstande familjer, naturdyrkare och dig som gillar att cykla, vandra eller snorkla.

Menorca kan inte bara stoltsera med hundratals turkosa badvikar. Den gröna ön ligger också i topp när det gäller miljöfokus. Fritidsresor har hotell för både soltörstande familjer, naturdyrkare och dig som gillar att cykla, vandra eller snorkla. Visa mindre
Beräknad flygtid: 3 tim 40 min.Tid beräknad från Stockholm/Arlanda

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Menorca

 • Arenal d'en Castell
  Arenal d'en Castell
  Arenal d'en Castell

  Arenal d'en Castell

  Bo på Splash-hotell med eget vattenland och All Inclusive. I havsviken kan man surfa, snorkla eller paddla kajak.

 • Cala Galdana
  Cala Galdana
  Cala Galdana

  Cala Galdana

  Hästskoformad badvik med vit sand och turkost vatten. Bra fiskrestauranger i hamnen, spahotell designade för två och villor med egen pool.

 • Cala Santandria
  Cala Santandria
  Cala Santandria

  Cala Santandria

  Vill du ha nära till både mjuka sandstränder och romantiska kullerstensgränder? Cala Santandria är en långsmal vik som slutar i en liten strand med vit sand. Bara två kilometer bort ligger staden Ciutadella med moriska palats, smala gränder och en stämningsfull hamn. Våra hotell passar både par, kompisar och familjer.

 • Cala'n Bosch
  Cala'n Bosch
  Cala'n Bosch

  Cala'n Bosch

  I Cala'n Bosch hittar du två natursköna vikar med sandstränder och en småbåtshamn med restauranger på rad. Vi har tre Blue Star med familjeaktiviteter, men även hotell i kategorierna De Luxe, Nära till allt och Villa med pool. Till Ciutadella med kullerstensgränder och moriska palats tar du dig lätt med buss.

 • Mahon
  Mahon
  Mahon

  Mahon

  Menorcas största stad Mahon är en charmig småstad med smala vindlande gator, lummiga torg, marknader och många uteserveringar vid vattnet. Du bor i fridfull miljö i Es Castell strax utanför stan och kan promenera in till restaurangstråk och shopping.

 • Punta Prima
  Punta Prima
  Punta Prima

  Punta Prima

  Här kopplar du av i lugna omgivningar med det mesta du behöver samlat inom hotellområdet. Alldeles i närheten finns dessutom en av öns finaste stränder. Du kan välja mellan två systerhotell vid havet där det finns allt från restauranger och barnaktiviteter (på engelska) till ett exklusivt spa.

 • Son Bou
  Son Bou
  Son Bou

  Son Bou

  Populär badort vid Menorcas längsta strand. Du kan bo i lyxig villa med egen pool och plats för många. Eller på familjehotell vid stranden.

 • Es Canutells
  Es Canutells
  Es Canutells

  Es Canutells

  Liten badvik där du får en prisvärd allt-i-ett-semester på familjeresorten Suneo Club Mar de Menorca.

Till toppen av sidan