Resor till Teneriffa

Den största av Kanarieöarna med stränder, shopping, nöjen, vattenparken Siam Park och den mäktiga vulkanen Teide. Bland våra koncepthotell finns ett familjevänligt Blue Village, ett Blue Couples för vuxna utan barn och ett exklusivt Sensatori.

Den största av Kanarieöarna med stränder, shopping, nöjen, vattenparken Siam Park och den mäktiga vulkanen Teide. Bland våra koncepthotell finns ett familjevänligt Blue Village, ett Blue Couples för vuxna utan barn och ett exklusivt Sensatori. Visa mindre
Beräknad flygtid: 6 tim. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Teneriffa

 • Los Cristianos
  Los Cristianos
  Los Cristianos

  Los Cristianos

  Los Cristianos på Teneriffas sydkust byggdes långt före charterresornas tid kring torg, kyrka och fiskehamn. Även om orten idag är sammanväxt med det större resmålet Playa de las Américas finns charmen kvar. Redan nu kan du boka vårt centralt belägna hotell i kategorin Nära till allt.

 • Playa de las Americas
  Playa de las Americas
  Playa de las Americas

  Playa de las Americas

  Störst och mångsidigast av resmålen soliga södra Tenerife. Här erbjuder vi flera familjevänliga Blue Star-hotell och utvalt boende i kategorier som Litet & familjärt.

 • Playa Paraiso
  Playa Paraiso
  Playa Paraiso

  Playa Paraiso

  Här väntar vårt bästa semesterboende på Teneriffa – ett Blue Village direkt vid stranden där All Inclusive ingår och det finns två stora pooler, barnklubbar, underhållning och mycket annat.

 • Alcala
  Alcala
  Alcala

  Alcala

  Här bor du lika förstklassigt som rofyllt på vårt Sensatori-hotell Palacio de Isora, ett av öns bästa hotell med fem pooler och ett exklusivt spa.

 • Los Gigantes
  Los Gigantes
  Los Gigantes

  Los Gigantes

  Los Gigantes har blivit något av Fritidsresors särskilda smultronställe på Teneriffa. Bland våra hotell finns både ett familjevänligt Blue Star och ett Blue Couples för vuxna utan barn.

 • Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruz
  Puerto de la Cruz

  Puerto de la Cruz

  Charmig badort och småstad nedanför Orotavadalens gröna sluttningar. Bada i eleganta havsvattenpooler, shoppa i gränderna och njut av Teneriffas kanske bästa restaurangutbud.

 • Playa de Fañabe
  Playa de Fañabe
  Playa de Fañabe

  Playa de Fañabe

  Ett av öns mer eleganta resmål med två stränder, många av sydkustens bästa restauranger och fina boenden. Välj mellan flera femstjärniga hotell och våra prisvärda Familjefynd.

 • Garachico
  Garachico
  Garachico

  Garachico

  En äkta kanarisk småstad med charmig atmosfär och historiska byggnader. Här kan du bada i havsvattenpooler och bo på vårt unika hotell i ett 1700-talspalats.

 • Playa Santiago
  Playa Santiago
  Playa Santiago

  Playa Santiago

  En vänlig badort på öns södra sida, med låg vit bebyggelse och inbjudande strandpromenad. Här kan du bo på ett fint resorthotell med öns enda golfbana.

 • San Miguel de Abona
  San Miguel de Abona
  San Miguel de Abona

  San Miguel de Abona

  Här på sydligaste Tenerife erbjuder vi ett All Inclusive-hotell invid två fina golfbanor nere vid havet.

Till toppen av sidan